Ægtemand fanger konens elsker uden en trevl

Manden, der bliver beskyldt for at have sex med konen, forøger at undslippe den vrede ægtemand. Se med her

Se den voldsomme episode her

Utroskaber kan få sindene i kog verden over, og sommetider går bølgerne særdeles højt - især når folk bliver fanget i udåden på fersk gerning.

Det var lige netop det, der angiveligt skete for nylig i Kina, da en mand blev fanget uden en trevl på kroppen, efter han var i nærkontakt med en anden mands kone. Det gik værst udover ham, fortæller The Mirror.

SE DE VOLDSOMME BILLEDER ØVERST

Paradise Hotel Caroline involveret i Paradise-brud: Troede han var single

Mens ægtemanden tildeler elskeren en serie spark, så forsøger den nøgne elsker at undslippe, men det lykkes ikke. Samtidig med røvfulden så må den nøgne mand også lide den skæbne, at der står en masse folk og ser til uden at gribe ind.

Manden, der bliver beskyldt for at have været i seng med konen, lykkes dog med at berolige den ophidsede ægtemand, så bygen af spark stopper.

Kongehuset kalder det indirekte 'stærkt krænkende' og 'usandt' at forfatter hævder, at kronprins Frederik skulle have besøgt prostitueret. (Arkivfoto: Henning Hjorth) Danske kongelige Kongehuset svarer igen på ugeblads-beskyldning om utroskab

Det er langt fra første gang, at nogen har fanget en episode, hvor utroskab har sat følelserne i kog. Se blandt andet denne gravide kvinde, der smadrer sin utro mands bil:

Dette amerikanske par er netop blevet gift - og så dukker elskerinden op

Samfund Ultimativt utroskab: Giftede sig med en anden kvinde mens kæresten fødte hans barn

50 kommentarer
Vis kommentarer