Afvist mand smider tøjet, råber på mor og forsøger at stjæle politibil

En 25-årig fyr havde formentlig sit livs værste tømmermænd 2. påskedag

Det var her, på Ongar Road i Brentwood, at en 25-årig mand havde sig en måske lige lovlig festlig påskenat. (Foto: google Steret View)
Det var her, på Ongar Road i Brentwood, at en 25-årig mand havde sig en måske lige lovlig festlig påskenat. (Foto: google Steret View)

Det blev vist en brandert udover det sædvanlige for en 25-årig mand fra britiske Essex, som påskesøndag blev anholdt for tilsyneladende at have stjålet en telefon. Det skriver det lokale medie Brentwood Gazette.

For anholdelsen af den tydeligt berusede mand blev langt fra slutningen på historien. Da politiet nåede ud til ham, begyndte han pludselig at smide tøjet, og hele tre betjente måtte gribe ind for at holde fast i manden, som i den forbindelse begyndte at råbe efter sin mor, fortæller øjenvidner til den bizarre episode.

Et af vidnerne, som ikke vil nævnes med navn, fortæller det lokale medie, hvordan den fulde mand kort forinden var blevet afvist på en natklub.

- Han havde taget sin top af, og på dette tidspunkt havde han stadig sine bukser på. Han sagde til dørvagterne, at han ville have sin mor, og at han gerne ville arresteres, siger øjenvidnet, som gætter på, at den 25-årige anholdte var på stoffer.

- Så løb han ind i siden af en taxa og lavede skade på en politibil, indtil tre politibetjente satte sig på ham og pakkede ham ind i et tæppe, fortæller vidnet, som derefter så manden løbe nøgen ned ad vejen, mens tilskuere heppede på ham.

Andre vidner fortæller, at de har set manden forsøge at stjæle en politibil.

Den 25-årige mand er blevet løsladt mod kaution mens sagen stadig efterforskes, og er blevet indlagt på hospitalet i Romford.

Tidligere på måneden blev Københavns Vestegns Politi kaldt ud til en sædvanlig sag, hvor en mand i en regulær narkorus fægtede med samuraisværd og brandslukker.

10 kommentarer
Vis kommentarer