Afviste sex efter Tinder-date - så modtog hun disse pinlige sms'er

Manden havde tilsyneladende ualmindeligt svært ved at acceptere en afvisning

Sms'erne bliver værre og værre, som samtalen skrider frem (Foto: Privat)
Sms'erne bliver værre og værre, som samtalen skrider frem (Foto: Privat)

Den unge kvinde Arielle Musa fortryder nok gevaldigt, at hun valgte at tage på date med fyren Endri, som hun havde skrevet med på Tinder. Han viste sig nemlig at være en ret ubehagelig fyr. Det skriver den engelske avis Metro.

I starten var der dog ikke noget, der fik alarmklokkerne til at ringe, da de to mødtes på en bar ved Rutgers Universitet i New Jersey.

- Han virkede normal og prøvede at være respektfuld. Prøvede at give mig komplimenter, havde en normal samtale om os selv, siger Arielle til Metro.

Som daten skred frem, blev det dog tydeligt for Arielle, at hun ikke havde lyst til, at der skulle ske mere mellem hende og Endri.

- Jeg blev skræmt af ham og hans personlighed og den måde, han kiggede på mig på, siger hun.

Hendes dårlige fornemmelse skulle vise sig at holde stik, for efter, at de gik hver til sit, væltede det ind med sms'er.

'Skeløjede kælling'
I starten spørger han, hvorfor Arielle ikke ville 'hooke up', men da Arielle kortfattet holder fast i, at hun ikke vil, bliver beskederne værre og værre.

- Du er den type pige jeg ville knalde, men aldrig ville være i et forhold med. Nyd din ungdom for når du bliver brugt op vil ingen nogensinde være sammen med dig, og du vil være alene for evigt. Skeløjede kælling, lyder det i en af beskederne.

- Hvorfor fare sådan op, det er ikke noget særligt, skriver Arielle tilbage.

Vil have penge tilbage for date
Herefter begynder manden at forklare, at han jo har brugt mange penge på at invitere hende ud, og at han gerne vil have dem tilbage.

- Jeg har mine mandlige behov. Jeg har også brugt 30 dollars på kørselsafgifter, brugte benzinpenge, købte drinks til dig, din nærrigrøv og brugte min tid, bare så du kunne vende om og gøre det her, skriver han.

- 90 dollars, ikke noget særligt. Betal mig tilbage, lyder det i en af de sidste beskeder fra Endri.

Du kan læse alle de tilgængelige sms'er mellem Arielle og Endri i billedgalleriet over artiklen.

Arielles veninde Tamara lagde samtalen mellem de to på Twitter, og det var her, historien for alvor gik viralt. Indtil videre har flere end 14.000 'retweetet' den.

- Alle sammen, min veninde gik på date med en eller anden psykopat. Det her er grunden til, at jeg sjældent går på date. Mænd føler sig så berettigede, skriver hun.

I Laholm i Sverige afviste en kvinde også at have sex med en mand, der valgte at tage meget alternative - og ildelugtende - hævnmetoder i brug.

1 af 4 (Foto: Privat)
2 af 4 (Foto: Privat)
3 af 4 (Foto: Privat)
4 af 4 Sms'erne bliver værre og værre, som samtalen skrider frem (Foto: Privat)
50 kommentarer
Vis kommentarer