Akavet: Kongens store ankomst spoleret af drilsk guld-rulletrappe

Den saudiske kong Salmans pompøse entré i Rusland gik ikke helt efter planen på grund af en drilsk rulletrappe i guld. Se optrinnet her

Det var en af de dage. En af de dage hvor alt går galt. Hvor intet vil lykkes. Hvor man ret tidligt ved, at man har fået det forkerte ben ud af sengen. Hvor man ikke har mælk til havregrynene. Og hvor man spilder kaffe på skjorten. Eller i den saudiske kong Salmans tilfælde, hvor hans rulletrappe af guld går i stykker.

Salman bin Abdulaziz al-Saud var netop ankommet i Moskvas Vnukovo-lufthavn forud for et statsbesøg, og det tunge skyts var hevet frem. Rød løber, parade og sågar et blæserorkester. Og en rulletrappe af guld. Men den 81-årige konge sad pludselig fast på rulletrappen, der gik i stå, og måtte pludselig nedværdige sig til at gå ned af trappen til sine medrejsendes bekymring.

Se den akavede ankomst øverst i artiklen.

Salman bin Abdulaziz al-Saud er ikke typen, der rejser let. Ifølge Business Insider havde han, sidst han var i Indonesien, medbragt 800 delegerede og 620 medlemmer af sin egen stab.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen