Alligator i knibe: Modig mand tager det farlige spring

Manden i videoen nedenfor risikerer sit liv for at redde en alligator. Se klippet her:

Se den utrolige redningsaktion her

De fleste ville nok komme op fra vandet i en fart, hvis de fandt ud af, at der var alligatorer alle vegne.

34-årige Jason Mcdonald i videoen ovenfor er iskold - og han brænder for sit job.

I stedet for at flygte langt væk kaster han sig nemlig i bogstaveligste forstand lige oveni en alligator. Simpelthen fordi han vil komme den til undsætning.

Jason arbejder med alligatorer på Colerdo Gator Farm i Colerado, og det var på farmen, han pludselig opdager, at en af alligatorerne er blevet skadet og har brug for hjælp.

- Jeg var på vej over poolen, da alligatoren kom op til overfladen, og jeg vidste med det samme, at der var noget galt, siger han.

Alligatoreren har tilsyneladende været i kamp med en anden alligator, og den er blevet skadet på den bageste del af kroppen.

Jason bevæger sig derfor ud på 'slap line'. Han går ind over poolen for at komme tæt på alligatoren.

- Jeg var jo ikke forberedt på det, så jeg havde ikke engang noget reb eller noget, men jeg vidste, at hvis jeg skulle tilbage og hente det, ville den svømme væk, og jeg ville ikke kunne fange den. Derfor tog jeg chancen, siger den 34-årige modige mand.

Da han står på linen så tæt på alligatoren, han kan komme, tager han nemlig springet lige ned oven i den, så han kan fange den ind og hjælpe den.

Og tilsyneladende var risikoen det hele værd. Jason slap nemlig uskadt fra redningsaktionen, og alligatoren er nu ved at komme sig.

Se den utrolige video i klippet ovenfor.

12 kommentarer
Vis kommentarer