Altid festens limbo-konge? Stik Shemika

Shemika Charles skrev sig for nylig ind i Guiness Rekordborg ved kravle under en bil - limbo-style. Se stuntet i tv-klippet

Her kan du se Shemika Charles skrive sig ind i Guiness Rekordborg (video: Barcroft)

Den 22-årige Shemika Charles har et særligt talent.

Hun har brugt så mange år på at øve limbo, at hun nu har kravlet under en bil - limbo-style! Og det stunt har netop skrevet hende ind i Guiness Rekordbog.

Allerede i 2010 lavede hun en verdensrekord, da hun 'dansede' limbo under under 21,6 centimeter - svarende til højden på en ølflaske. Hun har siden været ude af stand til at slå rekorden, men besluttede sig for nylig for at give sig selv en ny udfordring, nemlig at 'limbo'e' sig under en bil.

- Afstanden er under 23 centimeter, men visse dele er lavere end andre, så det krævede en del koncentration og en kontrolleret vejrtrækning, lyder det fra Shemika Charles, der træner omkring seks timer om dagen for at holde formen.

Shemika Charles turnerer i øjeblikket USA rundt sammen med hendes familie for at vise sine fascinerende evner, og da hun bruger sin krop så meget, bliver hun tilset af en kiropraktor en gang om ugen.

Limbo-evnerne kommer dog ikke fra fremmede. Shemika Charles' mor var også en succesfuld limbo-danser i familiens hjemland Trinidad, men var på grund af skader nødt til at give sin karriere op. Og derfor er moren særlig bekymret for sin datter, men det får ikke den 22-årige artist til at stoppe.

- Jeg begyndte min limbo-karriere som 14-årig, og jeg fandt lynhurtigt ud af, at jeg havde et unikt talent. Min onkel Bob sagde, at han gerne ville træne mig op, og et stykke tid efter besluttede vi os for at sætte en verdensrekord, siger Shemika Charles.

- Jeg ved, at det er farligt, men jeg er i virkelig god form, og jeg har ingen intention om at stoppe. Jeg elsker at limbo'e, og jeg elsker at se folks ansigtsudtryk, når jeg går langt ned - det ser umuligt ud, så de er altid meget overraskede, lyder det.

13 kommentarer
Vis kommentarer