Amanda giftede sig med 300 år gammelt spøgelse: Nu er de blevet skilt

Den irske kvinde var ellers overbevist om, at den haitianske pirat Jack var hendes livs kærlighed

Amanda ses her før sit bryllup. Foto: Triangle News/Edmon McMullan.
Amanda ses her før sit bryllup. Foto: Triangle News/Edmon McMullan.

Året går på hæld, og 2018 har budt på adskillige opsigtsvækkende kendis-brud fra Jennifer Aniston og Justin Theroux til Ghita Nørby og Svenn Skipper.

I disse dage er det dog den irske kvinde Amanda Teague, der løber med overskrifterne og formentlig også med hæderen for den mest ventede skilsmisse i det forgangne år.

I februar blev den 46-årige kvinde gift på en båd ud for den irske kyst. Brylluppet skete under stor pressebevågenhed, da gommen ikke var hvem som helst, men derimod en mere end 300 år gammel pirat fra Haiti.

Kærlighed kender som bekendt ingen grænser, og Amanda svor derfor evig troskab til den aldrende søulk, som hun hævder at have mødt en aften i 2014, hvor hun lå i sin seng.

Det blev ikke til døden os skiller...Og dog...Foto: Triangle News/Edmon McMullan.
Det blev ikke til døden os skiller...Og dog...Foto: Triangle News/Edmon McMullan.

Her kunne hun mærke, at der var et spøgelse til stede i rummet, og da hun opdagede, at de tilsyneladende kunne kommunikere, blev hun interesseret i at lære ham bedre at kende.  

Det aparte par begyndte derfor at date, men Amanda havde dårlige erfaringer med mænd og ville derfor ikke dyrke sex med spøgelset, før han havde bevist, at han tog deres forhold seriøst. Derfor brylluppet. Og tiden efter blev lykkelig:

I forbindelse med valentinsdag var Amanda Teague gæst i det britiske talkshow 'Loose Women', og her fortalte hun, at hun ofte var ude at spise med sin mand og deres 'vennepar'.

- Vi tager på dates, og jeg har også en veninde, som er i et forhold med Jacks bedste ven, så vi tager ofte på dates. Vi beder også om en plads til dem. Vi køber en drink til dem - Jack kan godt lide rom, og Matthew kan godt lide øl - så det får de som en form for respekt, fortalte Amanda Teague i 'Loose Women'.

Foto: Triangle News/Edmon McMullan.
Foto: Triangle News/Edmon McMullan.
 

- Han er min soulmate. Jeg er så glad. Det er det perfekte forhold for mig, kvidrede den irske kvinde forelsket, men nu har pirat-piben fået en anden og mere skinger lyd.

Forleden meddelte Amanda på sociale medier, at ægteskabet var slut. Det skriver Irish Post, People, Elle og Huffington Post.

'Jeg føler, det er tid til at meddele alle, at mit ægteskab er slut. Jeg skal nok forklare, hvad der gik galt senere, men lige nu vil jeg blot advare alle om at være MEGET forsigtige, hvis I prøver kræfter med den paranormale verden,' lød meddelelsen fra Amanda Teague, der ikke holdt sit ægteskabsløfte, men indtil videre har holdt løftet om ikke at uddybe bruddet.

Amanda Teague arbejder som imitator af figuren 'Kaptajn Jack Sparrow', der spilles af Johnny Depp i 'Pirates of the Caribbean'-filmene.

Foto: Triangle News/Edmon McMullan.
Foto: Triangle News/Edmon McMullan.

125 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere