Ammende mors mand spurgte hvorfor hun var træt - her er hendes geniale svar

Hun kunne ikke beskrive det med ord - så hun tegnede fire tegninger om, hvorfor hun er så gnaven og træt hver morgen

Mattea Goffs mand forstod ikke rigtig, hvorfor hun gik og vrissede og var så træt var morgen. Så fik han en visuel lærestreg. Foto: Privat
Mattea Goffs mand forstod ikke rigtig, hvorfor hun gik og vrissede og var så træt var morgen. Så fik han en visuel lærestreg. Foto: Privat

Foruden datteren Seleste har Mattea Goff og hendes mand, Kris, for fem måneder siden fået datteren Aurora.

De fleste forældre ved, hvad et barn i den alder fører med sig af søvnløse nætter og brækfyldte lagener, men det kunne næsten virke som om, det var gået Kris' næse helt forbi.

Da han for nylig dristede sig til at spørge sin kone, hvorfor hun egentlig er så træt og gnaven om morgenen, blev hun nærmest mundlam.

- Min mand er en fantastisk fyr, men nogle gange, når der er noget, man ikke har oplevet, forstår man det ikke, siger Mattea Goff til BuzzFeed.

Så i stedet for ord satte den nybagte, ammende mor sig ned med morgenkaffen og gav sig til at tegne.

Det resulterede i fire illustrationer fra familiens natlige rutine. De gik meget hurtigt viralt, da hun lagde det op på sin Facebook-profil.

Se dem her:

Mattea Goffs opslag er blevet delt over 200.000 gange, og adskillige medier har siden taget tegningerne op.

Efter den virale succes med de første fire tegninger har Mattea Goff nu i øvrigt oprettet en Facebook-side, hvor hun poster flere tegninger i samme stil.

Husker du Maria fra København, der blev kendt for sin kæmpestore mave inden hun fødte trillinger? Nu vil maven ikke forsvinde igen.

64 kommentarer
Vis kommentarer