Andefamilie skaber kaos på motorvej

Bilerne på en motorvej i den amerikanske delstat Minnesota måtte holde tungen lige i munden, da andemor krydsede vejen med sine ællinger

Her kan du se andemor og ællinger på farlig mission. (Video: Splash)

Se den heftige episode i klippet herover artiklen

Det kunne være endt i den rene massakre, da en andemor onsdag valgte at forcere en trafikeret motorvej i den amerikanske delstat Minnesota, hvor blandt andet det fiktive tvillingepar Brandon og Brenda Walsh fra tv-serien 'Beverly Hills 902010' kommer fra.

I en video offentliggjort af Minnesota Department of Transportation ses en andemor og dens store flok ællinger spankulere målrettet henover motorvejen Interstate 35, alt imens bilerne på vejen må køre det bedste, de har lært, for ikke at hamre ind i andeflokken.

Verden på vrangen Nåååh: Flodheste hjælper skrækslagen ælling

Det er lige ved og næsten, men heldigvis har ænderne held med at komme sikkert over på den anden side af vejen.

Efterlysning
De gæve mennesker hos Minnesota Department of Transportation lagde torsdag videoen op på Facebook med en munter efterlysning af ænderne.

- De ligner måske søde, pjuskede og heldige ællinger, men de har overtrådt adskillige love og vedtægter. Hvis du kender deres opholdssted, er vores trafiksikkerheds- repræsentanter meget interesserede i at tale med dem, skriver departementet, hvis kommunikationschef, Kevin Gutknecht, udtaler, at han aldrig har set noget lignende.

- Min erfaring med ænder er, at ænder lægger deres æg ét sted, og når de er udklækket, leder andemoderen ællingerne hen til det nærmeste vand. Men jeg aner ikke, hvordan de er endt dér, siger Kevin Gutknecht ifølge Globalnews.ca.

Se den heftige episode i klippet herover artiklen

14 kommentarer
Vis kommentarer