Penisløs mand i seng med 100 kvinder

39-årige Andrew Wardle har altid være glad for kvinder. Masser af dem har han fået lokket med i kanen, men der har bogstaveligt talt manglet noget: Han er født uden penis. Men nu får han en

Efter 39 år kan Andrew Wardle fra Manchester se frem til at få en penis. (Foto: Polfoto).
Efter 39 år kan Andrew Wardle fra Manchester se frem til at få en penis. (Foto: Polfoto).

Denne mand, 39-årige Andrew Wardle fra Manchester, har efter eget udsagn været i seng med over 100 kvinder. Det har været en fornøjelse, men ikke uden besvær. Han er nemlig født uden penis.

Men nu er der håb om, at han snart vil være i stand til at gennemføre sit sexliv i fuld skala.

Til sommer gennemgår han den første operation af tre, hvor kirurger med hud, nerver og muskalatur fra en af hans arme, vil udstyre ham med en fuldt funktionsdygtig penis, fortæller The Sun.

Andrew Wardle var født med testikler, men med en udvendig blære og ingen penis. Operationer i barndommen fik klaret blæreproblemener, men indtil nu har han måtte leve uden sin manddom.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve det, der nu skal ske, og jeg har stadig lidt svært ved at forstå, at jeg nu får en rigtig penis og kan leve som en rigtig mand, der har rigtig sex og kan få en familie, siger han til The Sun.

Normalt liv, sådan da
Andrew Wardle, der har ernæret sig som bartender og sikkerhedsvagt, fortæller, at det gennem opvæksten lykkedes ham på en gang at skjule sin defekt og at leve et normalt drengeliv med leg og fodbold og skolegang.

- Det var først, da jeg blev teenager og begyndte at blive interesseret i piger, det gav problemer, siger han.

Han fik sin første kæreste som 17-årig, et forhold, der holdt i fire år, og som også inkluderede sex, men hvor den fysiske tilfredsstillelse af indlysende grunde mest var forbeholdt hans kæreste.

- Jeg var heldig. Hun var virkelig en dejlig pige, så min første seksuelle oplevelser var gode. Men forholdet måtte stoppe, da hun ville gøre nogle seksuelle erfaringer, jeg var ude af stand til at give hende.

Tog stoffer som undskyldning
For at dække over sit handikap begyndte han at tage stoffer som ecstasy og LSD.

- Det var en perfekt dækhistorie for, at jeg ikke kunne gennemføre et almindeligt seksuelt forhold.

- Jeg har været sammen med over 100 kvinder. Nogle for bare en enkelt nat, andre gennem længere perioder. Jeg har fortalt sandheden til omkring 20 procent af dem.

Nogle blev vrede
Andrew Wardle fortæller til The Sun, at han ikke kun blev mødt med forståelse. Nogle af hans kvindelige bekendtskaber har reageret med vrede.

- En enkelt gang var der en pige, der gav mig en på skrinet. En anden, som jeg faktisk boede sammen med gennem et års tid, drillede mig med mit handikap.

Forsøgte selvmord
- Det var forfærdeligt, og jeg svarede igen ved at tage endnu flere stoffer.

For to år siden kollapsede han psykisk og forsøgte at tage sit eget liv med en overdosis.

Med sin søsters hjælp kom han på fode igen og kom i kontakt med en læge, der tændte et håb.

- Hun fortalte mig, at der var sket store kirurgiske fremskridt, der kunne hjælpe mig.

Ser lyst på fremtiden for første gang
Specialister på University College London undersøgte ham og gav grønt lys til et kirurgisk indgreb.

De planlægger den første operation til sommer. Den varer tolv timer. Efter den tredje operation vil han ifølge lægerne være hundrede procent kampklar.

- For første gang ser jeg lyst på fremtiden, siger han til The Sun.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere