Satanisk sygeplejerske poserer med lig på Facebook

En sygeplejerske fra Schweiz har taget billeder af en afdød patient og forsynet dem med sataniske kommentarer

En schweizisk sygeplejerske har taget et billede af sig selv, mens hun poserer med en afdød kvinde - og har lagt det på Facebook. (Privatfoto)
En schweizisk sygeplejerske har taget et billede af sig selv, mens hun poserer med en afdød kvinde - og har lagt det på Facebook. (Privatfoto)

- Kom med et gæt, sover hun, eller er hun død? Tip: Jeg er sjæletyven.

Sådan skriver en schweizisk sygeplejerske på et billede, hvor hun poserer og griner hånligt i sin uniform ved siden af en død kvinde i en seng.

Billedet har hun uploadet på sin Facebook-profil sammen med en lang række andre prekære billeder - til stor forargelse hos mange af kvindens venner på det sociale netværk.

- Ja, deres tid er gået. Jeg sender nogle af dem til Helvede, hvor de hører hjemme, resten ryger i bunken med kompost, skriver hun videre til billedet af den afdøde kvinde.

Det skriver det schweiziske netmedie 20 Minuten Online.

'Folk dør hele tiden'
Billederne har vakt store røre blandt flere af kvindens bekendte, som blandt andet skriver kommentarer som 'det er sindssygt og trist på samme tid' og 'ved din chef, at du har lagt sådan et billede op?'

Men det rører tilsyneladende ikke kvinden, at nogen finder billederne stødende.

- Jeg kan poste alt det, jeg vil på min Facebook-profil. Det er min profil, og folk der ikke vil se, hvad jeg poster, kan bare holde deres kæft og dø. Døden er en normal ting, folk dør hele tiden, svarer hun de kritiske røster.

Vild med Satan
På sin profil viser sygeplejersken fra St. Gallen også sin fascination for Satan og det onde. 'Hil Satan', skriver hun i en af sine nylige statusopdateringer, og hendes billedgalleri er fyldt med djævelske symboler og blodig tortur.

Derudover poserer kvinden på adskillige billeder i lak og læder og med diverse udstyr, og af profilen fremgår det også, at hun er gæst hos en S/M-klub.

Ifølge netavisen bi-jobber kvinden desuden som prostitueret med S/M som sit kerneområde.

Forening raser
Også patientforeninger raser over billederne, og 'patientbeskytter' Margrit Kessler kalder dem for yderst krænkende.

- Døende eller afdøde patienters værdighed og rettigheder bliver krænket. Retsvæsnet skal gribe ind med det samme. Hvem ved, hvad der ellers kommer frem i lyset, siger Kessler.

På spørgsmålet om, hvordan en sadomasochistisk prostitueret overhovedet har fået job som sygeplejerske, svarer hun:

- Personalemanglen er så akut, at den grundige gennemgang af ansøgerne bliver forsømt.

Meldt til myndighederne
Det står endnu ikke klart, hvor billedet af den døde kvinde er taget. Det kan være et plejehjem, et sygehus eller om det kan være i kvindens eget hjem, hvor sygeplejersken er kommet i forbindelse med hjemmeplejebesøg, skriver 20 Minuten Online.

Kvinden er blevet meldt til myndighederne, som lige nu arbejder på at identificere den afdøde kvinde på billederne og lokaliteten.

- Vi overvejer, hvilke lovmæssige skridt vi kan tage, men vi kan først gøre noget, når vi ved hvilken institution, der er berørt, siger Matthias Mayrhofer, der står i spidsen for det sociale område i St. Gallens.

1 af 3 (Privatfoto)
2 af 3 Udover billedet med den afdøde kvinde, byder sygeplejerskens profil også på adskillige S/M-relaterede billeder. (Privatfoto)
3 af 3 En schweizisk sygeplejerske har taget et billede af sig selv, mens hun poserer med en afdød kvinde - og har lagt det på Facebook. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere