Alligator vogtede over hash

Halvanden meter stor alligator blev brugt som vagthund ved hashdepot

Det var dette frygtindgydende syn, der mødte den betjent, der blot var på rutinebesøg (Foto: AP/Alameda County Sheriffs)
Det var dette frygtindgydende syn, der mødte den betjent, der blot var på rutinebesøg (Foto: AP/Alameda County Sheriffs)

En politibetjent fik sig en gevaldig overraskelse, da et rutinebesøg hos en prøveløsladt udviklede sig til at omfatte en smuttur til zoologisk have.

For inde i huset hos den prøveløsladte, ventede en halvanden meter stor cayman-alligator. Det skete torsdag i Castro Valley, nær San Francisco ved den amerikanske vestkyst.

Læs også:

Alligator-arten Kaiman findes i millionvis i Brasiliens vådområde Pantanal. (Foto: Nori Almeida) Udland På alligatorsafari i sumpen

- I stedet for en vaggthund, var der en alligator. Det var lidt nervepirrende at have en levende alligator, der åbnede munden, når du gik ind i rummet, sagde den betjent, der fandt det eksotiske dyr til NBC.

Passende navn
Foruden det store rovdyr, der havde det meget passende navn, Mr. Teeth, fandt den overraskede betjent også omkring 15 kilo hash.

Læs også:

Se også: Newyorker-par holdt alligator som kæledyr

Derfor blev den 32-årige hash- og alligatorejer, Assif Mayar, anholdt.

Den alternative vagthund er angiveligt 16 år gammel og er nu overbragt til Oakland zoologisk have. Her beskriver personalet den som meget syg, og den forpinte alligator er derfor under konstant pleje.

I de næste 30 dage vil den være i karantæne.

0 kommentarer
Vis kommentarer