Her er den levende dukke

Den 15-årige Venus Palermo har opnået kultstatus på internettet

Den 15-årige Venus Palermo har schweiziske rødder, men bor alene med sin mor i London. Hendes besynderlige dukke-stil er blevet et hit på internettet. På YouTube går hun under navnet 'Venus Angelic'. Her giver hun blandt andet seerne tips til dukke-make-up. (Foto: All Over Press )
Den 15-årige Venus Palermo har schweiziske rødder, men bor alene med sin mor i London. Hendes besynderlige dukke-stil er blevet et hit på internettet. På YouTube går hun under navnet 'Venus Angelic'. Her giver hun blandt andet seerne tips til dukke-make-up. (Foto: All Over Press )

Man kunne tro, at man kigger på en porcelænsdukke med blå øjne og lange, mørke øjenvipper. Men pigen på billederne er helt levende. Det er den 15-årige Venus Palermo, der hver dag går klædt som en dukke.

Den 15-årige dukke-pige er inden for den seneste tid blevet et sandt hit i England og på internettet. Tusindvis af seere følger med, når hun uploader filmklip af sig selv på nettet - og godt 20.000 personer følger hende på de sociale netværk.

Dansede på YouTube
Venus Palermos karriere som dukke begyndte, da hun som 13-årig lagde filmklip ud af sig selv på YouTube, hvor hun viste sin dans frem for offentligheden. Hendes klip tiltrak en skare af japanske fans, der sagde, at hun lignede en dukke, og at hun burde begynde at klæde sig som en. Den opfordring tog Venus Palermo til sig, og nu følger godt 30.000 nysgerrige seere hende, når hun lægger nye klip ud af sig selv på YouTube.

- Jeg får en masse beskeder fra unge piger. De fortæller mig, at de elsker den måde, jeg ser ud på - og de vil være ligesom mig, siger Venus Palermo.

Den 15-årige pige, der har schweiziske rødder, men nu bor i London med sin mor, bruger cirka en time om dagen på at forvandle sig til dukke. Der er heller ikke meget naturligt over den 15-årige piges stil. Udover at iføre sig det mærkværdige dukketøj har hun skiftet sin mørke hårfarve ud med en blond farve. Samtidig bruger hun pudder til at fremhæve den hvide farve i ansigtet samt kontaktlinser for at få ekstra store, blå øjne. Moren hjælper endda med at blege pigens hår hver måned.

- Jeg ved ikke engang, om jeg ejer et par joggingbukser. Jeg ville aldrig klæde mig den måde, fortæller hun om sin bizarre tøjstil.

Uskyldig pige
Moren Margaret Palermo, 37, støtter fuldt ud datterens excentriske hobby.

- Det handler ikke om at tiltrække mænd. Det er noget hun kan lide at gøre for sig selv, og hun nyder det. Hvorfor skulle jeg stoppe hende i at gøre noget hun elsker - og det gør jo heller ikke nogen skade. Der er ikke noget seksuelt ved det - hun bare ønsker at se smuk ud. Venus er en uskyldig pige. Hun drikker ikke, hun ryger ikke - og hun er ikke det fjerneste interesseret i drenge. Hun arbejder hårdt på sine studier, siger Margaret Palermo.

- Jeg ville være langt mere ophidset, hvis hun rullede rundt beruset på gaden, tilføjer moren.

Ikke interesseret i kæreste
Den 15-årige pige er også begavet. Hun taler fem sprog, herunder spansk og japansk, men også temmelig isoleret. Bortset fra et 'online community,' hun interagerer med hver dag samt nogle japanske pennevenner, har hun ingen rigtige venner - og en kæreste er hun heller ikke interesseret i.

- Jeg behøver ikke at haste - Jeg har masser af år foran mig. Jeg kender en masse andre piger på min alder, der har en kæreste, men jeg tror ikke, det er ægte, siger hun.

Men hun er dog heller ikke afvisende over for, at dukke-stilen kan gå af mode på et tidspunkt.

- Jeg tror ikke, jeg skal have rottehaler, når jeg er 18 år gammel, siger Venus Palermo.Få gode råd fra Venus Palermo til at lægge dukke-make-up foroven.

1 af 5 Den 15-årige Venus Palermo har 'kun' ti sæt dukketøj. Hun kunne aldrig drømme om at gå i joggingbukser (Foto: All Over Press )
2 af 5 Her ses Venus Palermo - den levende dukke (Foto: All Over Press )
3 af 5 Den 15-årige Venus Palermo hævder selv, at flere piger har skrevet til hende og beundret hendes stil. Her ses hun i stolen til 'Daybreak' - et engelsk tv-program (Foto: All Over Press )
4 af 5 Den 15-årige Venus Palermo har schweiziske rødder, men bor alene med sin mor i London. Hendes værelse er proppet med legetøj, selv om hun er 15 år gammel (Foto: All Over Press )
5 af 5 Den 15-årige Venus Palermo har schweiziske rødder, men bor alene med sin mor i London. Hendes besynderlige dukke-stil er blevet et hit på internettet. På YouTube går hun under navnet 'Venus Angelic'. Her giver hun blandt andet seerne tips til dukke-make-up. (Foto: All Over Press )
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere