Snød sig til drømmebryllup

Hun fik gratis brudekjole, vielsesringe og bryllupsrejse, da alle troede, at hun var døden nær af kræft. Men Jessica Vega var fuld af løgn

Jessica Vega prøver bryllupskjolen, som hun løj sig til ved at påstå, at hun led af uhelbredelig leukæmi. (Foto: AP)
Jessica Vega prøver bryllupskjolen, som hun løj sig til ved at påstå, at hun led af uhelbredelig leukæmi. (Foto: AP)

Bryllupsfesten er forbi for Jessica Vega, 25, der er fængslet og sigtet for at have løjet sig kræftsyg for at få godhjertede mennesker til at betale for hendes drømmebryllup.

Jessica Vega indkasserede blandt andet en brudekjole, vielsesringe og en bryllupsrejse til Caribien - alt sammen doneret af gavmilde folk, der troede, at Vega led af uhelbredelig leukæmi.

– Jeg har aldrig fået kjolen tilbage, siger designeren Keri Ciastko, der udstyrede Vega med en smuk, elfenbensfarvet brudekjole.

– Det er forfærdeligt, hvad hun har gjort. Jeg har haft familiemedlemmer, der døde af kræft. Hun har løjet om den mest forfærdelige sygdom, siger Ciastko til avisen New York Daily News.

Jessica Vega, der er varetægtsfængslet i New York, risikerer fire års fængsel, hvis hun kendes skyldig i svindelnummeret.

– Hun snød velmenende mennesker i omgangskredsen ved at lade som om, hun led af dødbringende kræft. Det er utilgiveligt, siger anklageren Eric Schneiderman.

Vega blev gift med bygningsarbejderen Michael O’Connell i maj 2010. Et par måneder senere var ægteskabet allerede til rotterne, og O’Connell afslørede løgnehistorien.

Vega fastholder, at hun havde kræft, men hun siger, at hun blev helbredt for sygdommen ved at leve sundt i stedet for at gennemgå kemoterapi.

1 af 2 Den 25-årige kvinde har erkendt sig skyldig i bedrageri. (Foto: AP)
2 af 2 Jessica Vega prøver bryllupskjolen, som hun løj sig til ved at påstå, at hun led af uhelbredelig leukæmi. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere