Baby født med seks ben

En seksbenet baby kom i fredags til verden i Pakistans Sindhi-provins

En, to, tre, fire, fem, seks ben havde en pakistansk baby, der kom til verden i fredags. (Foto: Reuters)
En, to, tre, fire, fem, seks ben havde en pakistansk baby, der kom til verden i fredags. (Foto: Reuters)

Normalt er det antallet af fingre og tæer, man tæller som noget af de første, efter at en nyfødt baby er kommet til verden.

Men for en pakistansk mor og de assisterende læger og jordmødre på Sukkur Civil Hospital i Pakistan var det nogle helt andre legemsdele, der skulle holdes styr på umiddelbart efter fødslen.

I fredags fødte en pakistansk kvinde nemlig en lille dreng med hele seks ben i Pakistans Sindhi-provins.

Ifølge de lokale medier havde den lille, seksbenede dreng og hans mor det relativt godt efter fødslen - omend den pakistanske mor, der fødte for første gang, var lettere chokeret over sin søns deformitet.

Læs også: Født med tre arme

Personalet på det lokale hospital har anbefalet familien at tage til et af storbyen Karachis moderne hospitaler for at få fjernet de fire overskydende ben. Men den stolte far, røntgenteknikeren Imran Sheik, er dog ikke sikker på, at han har råd til at betale for behandlingen. Han tjener nemlig kun cirka 6000 rupier - eller 660 kroner - om måneden.

- Jeg har ikke råd til at tage til Karachi og få mit barn behandlet. Jeg appellerer filantroper eller regeringen til at træde frem og hjælpe, siger Imran Sheikh ifølge thenewstribe.com.

Hvis det lykkes at rejse den nødvendige kapital, mener den pakistanske læge Muhammad Qaisar, at det er relativt ladesiggørligt at hjælpe drengen af med det ekstra bentøj.

- Det er nok den første gang i Pakistans historie, at et barn bliver født med seks ben. Det vil blive en test for lægerne, men vi håber bestemt på det bedste, siger han til All Voices.

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere