Flugt-ko går til hollywood

Historien om en eventyrlysten ko bliver til ny film

'En ko på flugt' bliver titlen på den nye Max Howard-film (Foto: Colourbox)
'En ko på flugt' bliver titlen på den nye Max Howard-film (Foto: Colourbox)

Den eventyrlystne, tyske ko, Yvonne, brød sidste sommer gennem et elektrisk hegn for at tage på opdagelse. Først efter utallige forsøg på at fange hende igen, blev hendes 90 dage lange flugt stoppet. Det bliver der, i følge the Guardian, nu en film ud af.

Koen Yvonne klarede sig selv i den vilde, bayerske natur og undgik både forsøg på at fange hende med helikopter og bedøvende pile. Efter at have løbet ud foran en politibil, blev hun endda anset for at være en sikkerhedstrussel. Der blev hængt dusør-skilte op i omegnen af, hvor man regnede med, hun befandt sig, og jægere fik lov til at skyde for at dræbe, hvis de så hende.

Køernes dronning

Der blev også lagt snedige planer, for at Yvonne kunne vende sikkert hjem til sin stald. Dyreaktivister forsøgte at indfange Yvonne ved at lokke hende med sin egen kalv. Også en brunstig tyr blev taget i brug for at lokke. Men lige lidt hjalp det. Til sidste synes Yvonne dog at have været træt af livet på flugt. Hun tilsluttede sig nogle andre køer, og landmanden, der ejede dem, gav Yvonne en dobbelt dosis beroligende midler og fik på den måde fanget hende.

Læs også: Ko amok på skole i Aalborg

Nu vil produceren bag Løvernes Konge, Max Howard, lave en animationsfilm ud af køernes dronnings flugt, og den skal efter planen originalt nok hedde 'Ko på flugt'.

Se videoen, hvor Yvonne endelig bliver fanget

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere