Halvnøgen guvernør angrebet af fire bjørne

Vermonts guvernør Peter Shumlin nåede lige akkurat at undslippe fire glubske bjørne

Umiddelbart skulle man tro, at folk ville holde sig indendøre, når der lusker bjørne rundt i baghaven. (Foto: Corbis Premium RF)
Umiddelbart skulle man tro, at folk ville holde sig indendøre, når der lusker bjørne rundt i baghaven. (Foto: Corbis Premium RF)

De amerikanske folkevalgte er tilsyneladende en smule mere spektakulære end de danske.

I går bragte vi historien om Newarks borgmester Cory Booker, der på den mest heroiske vis reddede en kvinde ud af et brændende hus.

Og i dag er det så den amerikanske delstat Vermonts guvernør, Peter Shumlin, der stjæler overskrifterne med en bizar historie.

Den 56-årige demokrat blev nemlig ifølge eget udsagn angrebet af fire, sultne bjørne i sin baghave i Vermont i det nordlige USA - vel at mærke mens han var mere eller mindre nøgen.

- Bjørnene angreb mig på terrassen. I havde nær mistet guvernøren. Jeg var en meter fra at blive spist, udtaler Shumlin til en lokalavis fra Vermont.

Ifølge guvernøren forsøgte han blot at få en gruppe bjørne, der havde set sig lune på nogle foderautomater til fugle, til at fordufte fra sin grund.

- Jeg åbnede mit vindue og råbte af dem (bjørnene, red.) for at få dem til at forsvinde fra foderautomaterne i min have, hvilket i første omgang fik dem til at trave lidt væk, fortæller han ifølge Huffington Post og fortsætter:

- Derefter gik jeg ud i køkkenet, tændte lyset og kunne se, at de stadig var der. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte ud og fjerne foderbrættet, så det ikke blev en vane for dem at komme og spise.

Da guvernøren, der ifølge eget udsagn var mere sparsomt klædt på end bjørnene, kom ud til foderautomaterne, viste den ene bjørn sig dog pludselig mere interesseret i friskt kød end i fuglefoder.

- Jeg var sandsynligvis to meter fra dem, da jeg løb ind igen og smækkede med døren, lyder det fra den lettede guvernør.

Ifølge den lokale betjent David Le Cours skyldes bjørnenes små-aggressive adfærd sandsynligvis, at den ene af bjørnene har haft en lille unge at tage sig af.

1 af 2 Det er ikke alle folkevalgte, der frivilligt tager kampen op med fire sultne bjørne. (Foto: AP)
2 af 2 Umiddelbart skulle man tro, at folk ville holde sig indendøre, når der lusker bjørne rundt i baghaven. (Foto: Corbis Premium RF)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere