Beskidt arbejde: Nøgne piger gør rent

Nøgen-rengøring er blevet et hit i Texas, men politiet er ikke glade for den nye service

Lingeri og kost og spand: Sådan kan man nu få gjort huset rent i Texas. Men ikke alle er glade for den nye rengøringsservice. (Screendump: KCDB)
Lingeri og kost og spand: Sådan kan man nu få gjort huset rent i Texas. Men ikke alle er glade for den nye rengøringsservice. (Screendump: KCDB)

Et rengøringsfirma i den amerikanske delstat Texas tilbyder mere end blot et skinnede rent hjem - og forretningen går strygende.

Fantasy Maid Service - der holder til i byen Lubbock - reklamerer nemlig med nøgen eller topløs rengøring for 100 dollar (cirka 550 kroner) i timen.

Melissa Borret, der startede firmaet for mindre end en måned siden, siger, at hendes klientel mest består af midaldrende mænd, men hun forsikrer, at det kun er deres hjem, der bliver poleret.

– Jeg er enlig mor og forsøger bare at tage mig af min datter, siger Borrett, der tidligere var ansat som tjener på en stripklub.

Men politiet i den konservative by er ikke begejstrede for den nye rengøringsservice. En politichef siger, at Fantasy Maid Service ikke har den nødvendige tilladelse til at kunne tilbyde 'seksuelt orienterede ydelser'.

– Bare det at de optræder topløst eller halvnøgent er en overtrædelse af loven, siger politichef Jonathan Stewart til lokalstationen KCDB.

Fantasy Maid Service gør det dog klart på hjemmesiden, at der ikke er tale om en ’seksuelt orienteret virksomhed’ - og at fysisk kontakt mellem rengøringspige og klient ikke er tilladt.

Samtidig opfordres kunderne til at beholde tøjet på - med mindre de altså er nudister.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere