Putin bekræfter: Rusland arbejder på zombie-kanon

Rusland barsler med et nyt elektromagnetisk våben, der kan gøre mennesker til midlertidige zombier

Zombie-serien, 'The Walking Dead', har tilsyneladende et stort russisk publikum.

For selv om de fleste nok troede, det var en aprilsnar, har Ruslands præsident Vladimir Putin nu bekræftet, at russiske forskere er i fuld gang med at udvikle en såkaldt ’zombie-kanon’.

Og ikke nok med det; russerne forventer at være klar til at ’grille’ menneskehjerner i slutningen af dette årti.

Det skriver den amerikanske avis, The Herald Sun.

Læs også: Tag på zombie-overlevelseskursus

Det futuristiske våben skulle angiveligt angribe menneskers centralnervesystem med elektromagnetiske stråler og gøre dem ukampdygtige og ’zombie-agtige’.

Planerne om at introducere zombie-kanonen blev annonceret af den russiske forsvarsminister Anatoly Serdyukov - især med henblik på at få større folkeforsamlinger til at bryde op.

- Da våbnet blev brugt til at opløse en forsamling, og det blev fokuseret på en enkelt person, steg hans kropstemperatur med det samme, som hvis han var blevet smidt op på en varm stegepande. Men vi ved stadig meget lidt om det, lyder den skræmmende beskrivelse.

De præcise detaljer omkring våbnets design og kapabiliteter er endnu uvisse, men forsøg har ifølge The Herald Sun tidligere bevist, at lavfrekventer stråler vitterligt er i stand til at påvirke menneskets hjerneceller og forandre sindsstemninger.

0 kommentarer
Vis kommentarer