TV: Turister nær overfaldet af dræberbjørn

Forskrækkede turister sad musestille, da en kæmpe grizzly-bjørn pludselig stormede direkte mod dem.

Hvad der lignede en enestående, smuk naturoplevelse - med muligheden for at studere Alaskas grizzly-bjørne på nært hold - var tæt på at gå grueligt galt for en gruppe turister i Katmai National Park i Alaska.

SE OGSÅ:

Se også: TV: Se den ægte 'Kung Fu-Panda'

I videoen ovenfor sidder gruppen i deres campingstole ved en flod og observerer en stor, flot grizzly bjørn på knap 50 meters afstand.

Rørte ikke en finger
I starten virker bjørnen rolig og upåvirket af menneskernes tilstedeværelse, men pludselig vender den sig og stormer direkte mod dem i, hvad der ligner, et faretruende angreb fra dyrets side.

I løbet af blot få sekunder, der har måttet føles som evighed for de chokerede turister, befinder den frygtindgydende bjørn sig kun få meter fra dem.

SE OGSÅ:

Se også: TV-mystik: Filmede lyslevende sibirsk mammut

Pludselig stopper det store dyr op og nærmer sig gruppen med langsomme og nysgerrige skridt.

I løbet af de næste sekunder cirkulerer bjørnen rundt om dem flere gange, før den helt mister interessen og vandrer væk.

Mange ville nok skrigende tage benene på nakken i sådan en situation, men turisterne reagerer i stedet ved at sidde musestille.

SE OGSÅ:

Verden på vrangen - 6. feb. 2012 - kl. 14:00 TV: Stop den ged!

'Vi var i chok'
Et amerikansk par, som var en del af gruppen, er siden hen blevet interviewet om den skræmmende oplevelse.

- Vi var alle i chok, men var glade for, at ingen i vores gruppe sprang op, løb væk eller skreg for deres liv, fortæller Larry og Cindy Griffith fra New Mexico til Daily Mail.

SE OGSÅ:

En mærkelig morgenvækning. (Foto: YouTube) Verden på vrangen - 14. nov. 2011 - kl. 11:10 TV: Panda vækker sin kammerat med tis

Sammen med de andre turister havde de på forhånd modtaget et sikkerhedskursus i, hvordan de skulle agere, hvis de mødte en bjørn.

Ifølge parret ville bjørnen have dem til at forlade dens fiskested, og derfor truede den ved at lade som om, at den angreb.

SE OGSÅ:

frankfurtermesse - 2. okt. 2011 - kl. 11:21 TV: Meget mere modig Panda

- Vores guide sagde, at han så det som bluff, og at den forsøgte at skræmme os, hvilket den skam også gjorde. Faktisk var den så tæt på, at den lugtede til en vores hættetrøjer, siger Cindy Griffith, der fik decideret åndenød.

- Vi frøs alle helt i situationen, og jeg kunne ikke trække vejret. I sidste ende mistede bjørnen dog interessen og efterlod os alene.

Se den nervepirrende video ved at klikke på tv-klippet øverst i artiklen!

Du kan se flere vilde video-klip på Ekstra Bladet TV

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer