Verdens største bryster bliver større!

Sheyla Hershey har verdens største bryster, ihvertfald ifølge Guinness rekordbog, men selv efter 22 operationer er hun ikke tilfreds - de skal være større

(Foto: Planet Photo)
(Foto: Planet Photo)

For 14 dage siden reddede Sheyla Hersheys bryster hende fra døden, da de fungerede som airbags i en bilulykke. Om det er grunden til at brystbomben nu vil have lavet dem større er uvist, men den barmfagre Brasilianer, er ihvertfald klar til at lægge sig under kniven igen.

- Jeg er ikke tilfreds med hvordan de ser ud nu, siger hun ifølge Huffington Post.

Afhængig af operationer

Før havde Hershey normale bryster, og brugte BH-størrelse 38B. I dag er størrelsen 38KKK.

I programmet 'My Strange Addiction' på TLC indrømmer brystbomben, at hun er afhængig af brystoperationer.

Efter hver operation er hun tilfreds for en kort stund, men Hershey fortæller, at selvtilliden synker kort efter operationen, og derfor drømmer hun altså om endnu større bryster.

Se også: Sexbombe brugte brysterne som airbags

De er en plage

Problemer er der ellers nok af. Hun kan ikke binde sine egne sko, dyrke motion, eller kramme datteren og for nylig fik hun stafylikokinfektioner, efter en operation hvor målet var bryster i størrelse MMM.

Omvendt har brysterne altså også reddet hendes liv i forbindelse med et biluheld, og uanset ulemper, og nok specielt fordele, så drømmer hun altså stadig om størrelse MMM og er klar til endnu en operation.

0 kommentarer
Vis kommentarer