Fræk Valentines-date gik helt galt

Amerikansk kærestepar fik sat amerikansk by på den anden ende på grund af Valentines Day

Nikolas Harbar and Stephanie Pelzner tilbragte Valentines i spjældet frem for soveværelset. (Portland Police Bureau)
Nikolas Harbar and Stephanie Pelzner tilbragte Valentines i spjældet frem for soveværelset. (Portland Police Bureau)

Normalt holder de fleste Valentine's Day-entusiaster sig til chokolade, røde roser og tændte stearinlys.

Men sådan var det dog ikke for et amerikansk kæreste-par fra Oregon, der i går skabte panik i byen Portland.

Det skriver den regionale avis Oregonian.

Det lokale politi måtte nemlig sende hele ni patruljebiler ud i nabolaget, efter vidner påstod at have set en nøgen og bundet kvinde på bagsædet af en Subaru.

Efter en større eftersøgning blev kvinden, 26-årige Stephanie Morgan Pelzner, som politiet øjensynligt troede var et offer for en kidnapning, dog fundet med gaffa-tape hen over munden ude foran bilens ejers hus - og han viste sig samtidig at være hendes kæreste.

Kæresten - 31-årige Alexander Harbar - forklarede herefter til politiet, at de to turtelduer var i gang med en avanceret form for rolle-spil i anledning af Valentines Day, og at Stephanie Morgan Pelzner skam langt fra var kidnappet i virkeligheden. Og kæresten bakkede historien op og undskyldte al balladen.

- Det er det mærkeligste, jeg nogensinde har set i mine 24 år på jobbet, fortalte sergeanten for Portland Police efterfølgende til Oregonian.

Det amerikanske kærestepar blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden efter det mislykkedes og ret bizarre forsøg på romantik .

0 kommentarer
Vis kommentarer