Keith er verdens fedeste mand

42-årige Keith Martin har overtaget førstepladsen som verdens fedeste mand

Keith Martin har vippet mexicanske Manuel Uribe af pinden som verdens fedeste mand. (Foto: Polfoto)
Keith Martin har vippet mexicanske Manuel Uribe af pinden som verdens fedeste mand. (Foto: Polfoto)

Hver dag starter britiske Keith Martin med at spise otte hot-dogs og fire skiver brød. For at få det hele til at glide ned drikker han en kop kaffe med sukker, og så er Keith i gang.

Med en vægt lige omkring 370 kilo har 42-årige Keith sat sig meget tungt på pladsen som verdens fedeste mand. Han har ikke haft et arbejde i ti år, og han kan ikke engang rulle rundt selv.

Derfor er der ansat 18 plejere, der hjælper ham med de daglige gøremål, men nu skal det være slut. Keith vil gerne tabe sig, så han kan få en opration i mavesækken. Og han bebrejder kun sig selv.

Se også: TV: Mød manden der er kvindelig supermodel

Har droppet sukker i kaffen
- Det er min egen skyld. Det var mig der spiste al maden. Der var ingen, der holdt en pistol for panden på mig - jeg hader hvad jeg har gjort ved mig selv, lyder forklaringen fra Keith om sin vægt til den engelske avis Daily Mail.

Se også:TV: Ministre så porno under politisk debat

I håb om at tabe sig, forsøger han nu at nedsætte sit daglige kalorieindtag fra 9000 til det anbefalede 2500.

- Jeg har droppet to teskefulde sukker i kaffen. Sommetider spiser jeg også almindelige kiks. Jeg hader dem, men giv mig nogen med chokolade på, og jeg spiser hele pakken, siger han til den engelske avis.

Tidligere hed verdens fedeste mand Manuel Uribe. Han vejede omkring 570 kilo, men efter en streng diæt er han nu nede på sølle 200 kilo.

0 kommentarer
Vis kommentarer