Sexbombe brugte brysterne som airbags

Rekordbrysterne kan have reddet Sheyla Hersheys liv

En infektion i kæmpebarmen var tæt på at kostet Sheyla Hershey livet. Nu kan kun takke brysterne for, at hun slap uskadt fra en trafikulykke. (Privatfoto)
En infektion i kæmpebarmen var tæt på at kostet Sheyla Hershey livet. Nu kan kun takke brysterne for, at hun slap uskadt fra en trafikulykke. (Privatfoto)

Sheyla Hershey, en brasiliansk model med verdens største brystimplantationer, slap uskadt fra en trafikulykke i Houston, Texas, fordi hendes bryster fungerede som airbags ved kollisionen.

Den 32-årige brystbombe var på vej hjem fra en Super Bowl-fest søndag aften, da hun mistede kontrollen over sin Ford Mustang og ramte et vejtræ.

Sheyla bar ikke sikkerhedssele, og hun takker sine 38KKK-bryster for, at hun kunne forlade bilen uden en skramme

– Jeg tror brysterne reddede mit liv. Ulykken var voldsom, og mine bryster er ømme, men de reddede mig, siger hun til avisen Daily Mail.

SE GALLERI: Brystbomben Sheyla

Sidst vi hørte fra den brasilianske brystmodel, havde hun forsøgt at begå selvmord ved at sluge en masse piller i sit hjem i Houston.

Sheyla havde været deprimeret, siden hun i 2010 fik en infektion i brystpartiet og derfor var tvunget til at halvere bryststørrelsen.

– Jeg føler mig så grim uden brysterne. De er blevet en del af min identitet, sagde den 160 centimeter høje model efter operationen.

Sheyla Hershey har de sidste ti år brugt en halv million kroner på at vedligeholde brystpartiet - og hun har aktuelle planer om at forstørre brysterne, så de igen måler 38MMM.

Men først skal hun en tur i retten i Houston den 28. april, hvor hun er tiltalt for spirituskørsel.

1 af 2 Brasiliansk model med indbyggede airbags. (Privatfoto)
2 af 2 En infektion i kæmpebarmen var tæt på at kostet Sheyla Hershey livet. Nu kan kun takke brysterne for, at hun slap uskadt fra en trafikulykke. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer