Linse: Mine bryster vinter-fryser

Silikonebryster har en bagside, som de færreste er klar over. De bliver nemlig meget kolde om vinteren

(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Det er koldt i Danmark. Meget koldt.

Og det har en række uventede konsekvenser. Det ved Linse Kessler alt om, for hun føler det hvert eneste år på egen krop - eller rettere, barm. Silikone holder nemlig ikke særligt godt på varmen sammenlignet med den ægte vare.

- De bliver kolde, fortæller Linse, der er aktuel som hot milf i Paradise Hotel. Hun uddyber:

LÆS OGSÅ:

Linse er kendt for at elske store former. Og alders-størrelsen har også en betydning for hendes smag i mænd. (Foto: Rumle Skafte) Danske kendte - 23. jan. 2012 - kl. 22:50 Linse: Jeg er ikke til kuvøseguf

- I de små størrelser er det ikke så slemt. Men når man er oppe i min liga, så kan det mærkes. Det forrige sæt, som jeg havde i 13 år, og som var på 1600 ml. i hvert bryst var slemme. Men mit nye sæt på 2000 ml. kan man særligt mærke, fortæller Linse, der godt kan se det humoristiske i den kølige bagside af brystmedaljen.

- Jeg har sådan en varmepude, som jeg bruger til at varme dem op med. Og så sørger jeg altid for at have pakket dem ind i en stor uldsweater.

I specielt én situation kan det være ekstra frustrerende med kirurgisk fremstillede attributter. Det er nemlig ikke særligt behageligt at have sex med cirka fire liter iskold silikone væltende rundt i sengen.

LÆS OGSÅ:- Det er specielt irriterende, når man skal dyrke sex. Det tager nemlig alt for lang tid at varme dem op med håndkraft, siger Linse, inden hun bryder ud i sin karakteristiske Amager-latter.

Linse kan i øvrigt fortælle, at det ikke er meget bedre om sommeren. Det kan nemlig tage meget lang tid at køle Nordeuropas største fortrin af efter en tur på stranden.

LÆS OGSÅ:0 kommentarer
Vis kommentarer