Hollands værste bilist pløjer tv-vært ned

Se video: Reality-show, hvor Hollands værste bilist skulle findes, fik en ganske suveræn vinder. Han sendte værten på hospitalet og mistede kørekortet

Her mejer Pim tv-værten ned for rullende kamera. Læg mærke til hans noget alternative kørestil: Hænderne foran øjnene. (Screendump fra Youtube)
Her mejer Pim tv-værten ned for rullende kamera. Læg mærke til hans noget alternative kørestil: Hænderne foran øjnene. (Screendump fra Youtube)

Reality-showet 'Hollands værste bilist' er netop blevet afsluttet, og der blev kåret en meget suveræn vinder.

Ligesom dets danske forgænger gik programmet ud på at kåre den indbygger, som har landets absolut ringeste kørefærdigheder, og der var ingen, som kunne måle sig med deltageren Pim.

Under optagelserne af finaleafsnittet lykkedes det ham at køre så ringe, at han endte med at køre programmets vært, Ruben Nicolai, og en kameramand ned for rullende kamera.

Slap heldigt
Mens det skete valgte han den noget specielle kørestil at placere hænderne foran øjnene i stedet for på rattet.

De måtte på hospitalet, hvor man dog kunne konstatere, at de var sluppet meget heldigt.

- Jeg har lidt ondt i fødderne og skuldrene, og er lidt træt. Det er det hele, sagde Nicolai, som blev udskrevet efter et døgn.

Myndighederne i Holland vurderede dog Pims indsats bag rattet til at være så elendig, at hans kørekort nu er blevet konfiskeret, skriver engelske Metro.

0 kommentarer
Vis kommentarer