2-årig kørte 39 kilometer i bus alene

Kravlede selv op i bussen og blev først opdaget ved endestationen - i et helt andet land

Iført pyjamas og sokker, men ingen sko, kravlede 2-årig selv ombord på en bus - og blev ikke opdaget før endestationen 39 kilometer senere, hvor det gik op for passagererne, at den lille dreng var alene.

I mellemtiden havde bussen krydset grænsen mellem Montgomery i Wales og Shrewsbury i England.

Det skriver DailyMail.

Drengen steg på bussen ubemærket og viste ingen tegn på utryghed på turen, der tog 50 minutter.

Da bussen ankom til endestationen i Shrewsbury, tog en kvindelig passager med en klapvogn den lille purk med til den nærmeste politistation. På vejen nåede hun at købe friske bleer og klude til ham.

Drengens forældre er siden blevet fundet og en efterforskning af omstændighederne er nu sat i gang af det lokale politi og de sociale myndigheder. Politiet bekræfter overfor DailyMail, at to personer er anholdt i sagen.

Nick Culliford er direktør for det busselskab, der ejer bussen, som fragtede den toårige fra Wales til England. Han forklarer:

- Bussen kørte ind på pladsen i Montgomery, for at samle mennesker op som sædvandligt, og det lykkedes det lille barn at kravle ombord ubemærket og finde vej ned til bagsædet.

- Alle på bussen gik helt naturligt ud fra, at barnets forældre var med på bussen og sagde ikke noget om barnet, der sad på bagsædet mellem en lille gruppe teenagere, siger han, og fortsætter:

- Buschaufføren forklarer mig, at barnet ikke var det mindste påvirket og ikke råbte på sine forældre på noget tidspunkt.

Men da bussen ikke skulle længere, gik det op for passagererne, at der ikke var nogle til at tage barnet med sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer