Vanvittigt: Slår børn ihjel i mikroovne

Amerikansk politiet undersøger lige nu en sag, hvor en mor angiveligt har dræbt sin datter ved at putte hende i en mikroovn og tænde for den - og hun er langt fra den eneste

Politiet i Sacramento mistænker en kvinde for at have dræbt sin baby ved at putte hende i mikroovnen. (Colourbox)
Politiet i Sacramento mistænker en kvinde for at have dræbt sin baby ved at putte hende i mikroovnen. (Colourbox)

En 29-årig kvinde fra Sacramento sidder netop nu anklaget for drabet på hendes seks uger gamle baby, skriver ABC News.

Politiet i Sacramento anklager den 29-årige mor, Ka Yang, for den 17. marts at have placeret sin lille datter i husets mikroovn og herefter tænde for den.

Fjerdegradsforbrændinger
Det lille spædbarn blev efter sin død undersøgt af politiet, som fandt, at fjerdegradsforbrændinger dækkede store dele af hendes krop.

Familien rummer også tre andre børn, som alle er under syv år. Disse blev dog anbragt ved noget familie, samme dag som deres lillesøster blev fundet død.

Lignende sager
Politiet har været vildrede for at finde årsagen til forbrændingerne, og de måtte da også grave i arkiverne for at finde lignende fortilfælde.

I sidste måned blev China Arnold fra Dayton i staten Ohio dømt til fængsel for livstid, da hun i 2005 tog livet af sin 28 dage gamle datter i en mikroovn.

Fik øret amputeret
I 2008 blev Joshua Mauldin fra Texas idømt 25 års fængsel for at have brændt sin to-årige datter alvorligt i en mikroovn. Den lille pige overlevede men fik kraftige anden- og tredjegradsforbrændinger, samtidig med at hendes venstre øre blev amputeret.

Tilbage i 2000 blev en kvinde fra Virginia dømt til fem års fængsel for at have dræbt sin kun én måned gamle søn i en mikroovn. Elizabeth Renee Otte fortalte i retten, at hun på ingen måde kunne huske at have gjort noget så forfærdeligt. Ekspertvidner forklarede til anklageren, at hun led at epilepsi, og hendes anfald typisk blev efterfulgt af et blackout. Hun blev dog dømt alligevel.

Politiet regner med at sigte Ka Yang for drabet på hendes egen datter indenfor meget kort tid.

1 af 2 Her ses Ka Yang, som politiet anklager for at have dræbt sin seks uger gamle datter. (Sacramento Police Department)
2 af 2 Politiet i Sacramento mistænker en kvinde for at have dræbt sin baby ved at putte hende i mikroovnen. (Colourbox)
0 kommentarer
Vis kommentarer