Gennemtæskede og voldtog luksusluder i søvne

En canadisk mand slipper for fængsel, efter han tæskede en prostitueret med et bat og voldtog hende mens hun var bevidstløs. Dommeren tror på forklaring om søvngængeri

48-årige Gary Yuen fra Calgary i Canada kunne mandag forlade retten som en fri mand, på trods af at han stod anklaget for groft overfald, voldtægt og tilfangetagelse af en prostitueret.

Episoden udspillede sig tilbage i 2007, hvor Yuen havde hyret luksusluderen i fire dage for den nette sum af 4000 canadiske dollars - mere end 21.000 kroner.

Om morgenen den fjerde dag vågnede kvinden ved, at Yuen bankede hende med et baseball-bat, hvorefter han tog kvælertag på hende, så hun besvimede. Da hun kom til sig selv, var han i færd med at dyrke sex med hende.

Flygtede nøgen og indsmurt i blod
Det lykkedes hende at flygte nøgen og indsmurt i blod ud af hans hjem, og da hun nåede ud på gaden, blev hun samlet op af en bilist, der hjalp hende i sikkerhed.

I går lykkedes det så Gary Yuens forsvarer at bevise, at hans klient lider af sygdommen parasomnia, som får ham til at udføre ufrivillige handlinger i søvne.

Yuen slipper helt for fængsel, og skal blot gennemgå en psykiatrisk undersøgelse for at finde ud af, hvordan man undgår en lignende episode en anden gang, skriver Calgary Sun.

0 kommentarer
Vis kommentarer