Hjemløs opsøgt af detektiv: Du er rig

Hjemløse Max Melitzer kom gående med en indkøbsvogn med alle sine ejendele i, da en fremmed mand pludselig kom hen til ham med en livsændrende besked: Du har arvet en formue

Maz Melitzer er gået fra hjemløs til velhaver. (Foto: ZUMA Press)
Maz Melitzer er gået fra hjemløs til velhaver. (Foto: ZUMA Press)

Lørdag eftermiddag fik amerikanske Max Melitzer sig en overraskelse af de bedre.

Den hjemløse mand, som er i 60'erne, kom trillende med en indkøbsvogn med alle sine jordiske ejendele i i en park i Salt Lake City, da han mødte privatdetektiven David Lundberg.

Hvad han ikke vidste var, at detektiven havde ledt efter ham i to måneder. Og han havde gode nyheder.

Kan få tøj og sygesikring
Melitzers bror, som er død af kræft, har nemlig efterladt ham en formue, og hans liv som hjemløs bliver nu erstattet af et liv med økonomisk sikkerhed. Beløbets størrelse er ikke blevet afsløret til pressen endnu.

- Han vil ikke længere bo på gaden eller i skure. Han kan få et normalt liv, og være i stand til at have et hjem, at sørge for sig selv, at købe tøj, mad og sygesikring, siger privatdetektiven til nyhedsbureauet AP.

Melitzer har været hjemløs i årevis, og familien har flere gange forsøgt at få fat i ham - dog uden held indtil nu.

Sød og afslappet
- Han er stadig i chok. Det her kom ud af den blå luft. Han er en virkelig afslappet fyr i 60'erne, meget sød og mere velartikuleret end jeg havde regnet med for en mand i hans situation, siger Lundberg.

Max Melitzer blev fundet efter tips fra offentligheden, som havde læst om privatdetektivens jagt på den hjemløse.

Hverken han eller familien ønsker at tale med pressen, men vil sandsynligvis holde en pressekonference på et senere tidspunkt, skriver AP.

0 kommentarer
Vis kommentarer