Se 400 mennesker nøgenbade

400 briter trodsede i går det kolde havvand for at slå verdensrekorden for flest mennesker, der nøgenbader på samme tid

Her ses en lille del af den gruppe nøgenbadere, som søndag prøvede at slå verdensrekorden (Foto: AP)
Her ses en lille del af den gruppe nøgenbadere, som søndag prøvede at slå verdensrekorden (Foto: AP)

Af med klunset og ud i det kolde vand. Sådan gjorde en gruppe på 400 briter i går for at kunne skrive sig ind i Guinness Rekordbog, skriver Wales Online.

Men der var en mening med galskaben. De ville nemlig slå verdensrekorden for nøgenbadning med så mange mennesker som muligt på ét sted.

Fløj fra Australien for at deltage
De 400 personer var rejst fra alle dele af Storbritannien for at deltage i rekordforsøget, som fandt sted ved en strand i Wales. En enkelt var dog rejst fra den anden side af kloden for at smide trusserne og hoppe i vandet:

- Jeg er fløjet hele vejen fra Australien, hvad tænker jeg dog på? Men det var altså virkelig sjovt at tage tøjet af og kaste sig ud i bølgerne, selvom de er meget koldere, end jeg er vant til, fortalte 25-årige Lizzy White til Wales Online efter hendes dukkert.

Skulle vade ud til livet
For at kunne kalde det officiel nøgenbadning, skulle deltagere vade ud, indtil det kølige havvand nåede dem til livet og herefter hoppe rundt i ti minutter.

Arrangørerne bag eventet havde valgt en strand lige udenfor byen Rhossili i den vestlige del af England, fordi den ligger godt skjult for offentligheden.

400 nøgne kroppe
Deltagerne skulle derfor kun bekymre sig om at blive set uden tøj på af de 399 andre deltagere.

En anden gruppe har tidligere sat en rekord i et lignende forsøg, men dengang kunne de kun samle 250 nøgenbadere sammen.

Inden de 400 nøgenbadere officielt kan skrive sig ind i Guinness Rekordbog, skal de dog først ankende forsøget og dens metode.

0 kommentarer
Vis kommentarer