Skød vorte af med haglgevær

En 38-årig sikkerhedsvagt brugte en noget anderledes metode til at fjerne en vorte - desværre pulveriserede han i stedet hele sin finger

Sean Murphy brugte et Beretta haglgevær mod en vorte på hans finger (Modelfoto: AP)
Sean Murphy brugte et Beretta haglgevær mod en vorte på hans finger (Modelfoto: AP)

Britiske Sean Murphy havde prøvet alt. Han havde været til lægen utallige gange, købt store mængder creme og salver, men lige lidt hjalp det, mod den vorte han havde fået på fingeren, skriver The Daily Mail.

Derfor fik den 38-årige sikkerhedsvagt en lys idé. Hvad med i stedet at bruge det Beretta-gevær, som han havde haft liggende i skabet, til at få vorten til at forsvinde.

Skød sin egen finger
Så han drak sig mod i et par store fadøl og tog geværet med ud i haven. Han brugte højre hånd til at holde våbnet, mens den venstre blev strukket frem lige foran løbet. Og med vorten præcist placeret, sådan at haglene ville få den pulveriseret, klemte han aftrækkeren.

Desværre havde Sean Murphy helt glemt rekylet. For Beretta'en rykkede sig så meget, at hele fingeren i stedet stod for skud.

Manglede våbentilladelse
- Vorten forsvandt, og det samme gjorde det meste at min finger. Der var ingenting tilbage af fingeren, så der var heller ingen mulighed for at sy den på igen, fortæller Sean Murphy til The Daily Mail.

Efterfølgende fik han en straffesag på halsen, for våbnet som Sean Murphy brugte, havde han slet ikke våbentilladelse til. Faktisk er selve geværet også blevet stjålet under et røveri i 2009, men Sean påstår, at han helt tilfældigt fandt det i en hæk.

Offer for sin egen dumhed
Rettens straf mod Sean Murphy blev en bøde på 100 pund, 100 timers samfundstjeneste samt en betinget fængselsstraf på 16 uger.

Forsvarsadvokaten, Richard Haigh, udtalte efter dommen:

- Han er blevet et offer for sin egen dumhed.

0 kommentarer
Vis kommentarer