Apple censurerer dansk kusse-kalender

Kusser og bare numser er åbenbart for meget får elektronikgiganten Apple, der censurerer dansk pigefodboldholds fødselsdagskalender

Pigeholdet stillede også op i bar røv med en hilsen til fødselaren. På dette foto fra seancen er der dog byttet lidt rundt. (Privatfoto)
Pigeholdet stillede også op i bar røv med en hilsen til fødselaren. På dette foto fra seancen er der dog byttet lidt rundt. (Privatfoto)

Den amerikanske puritanisme bliver tit udfordret af det danske frisind. Det kan vores Side 9-piger om nogen tale med om.

Men nu er et helt dansk pigefodboldhold også blevet ramt, skriver it-sitet comon.dk.

Se også: Galleri med 100 Side 9-piger

Deres bare numser og dekorerede kusser var tilsyneladende for hård kost for den californiske elektronik-gigant.

11 tissekoner og røve
De 11 glade piger ville give deres veninde en sjov kalender i 30 års fødselsdagsgave, men da de ville have den fremkaldt gennem Apples iPhoto-software, fik amerikanerne røde kinder.

- Det var 11 billeder af vores tissekoner og et enkelt fællesbillede med alle vores røve, hvor der stod tillykke med fødselsdagen, fortæller Rie Løgsted til comon.dk.

Efter to dages betænkningstid skrev Apple tilbage, at billederne brød betingelserne for brugen af iPhoto.

Sprællemand på kussen
Billederne var taget forfra og tæt på, men var alligevel hverken vulgære eller porno-agtige. De var tværtimod malet, så de matchede de måneder, de skulle pryde, på en humoristisk måde.

- Selv om man ser hinanden nøgen uge efter uge, så er det altså lidt specielt at stå i t-shirt og strømpesokker, mens man får tegnet en sprællemand på tissekonen, siger Rie Løgsted til comon.dk.

Se også: Fra alle os til alle jer: 100 dejlige danske ’nissepiger’

Pigerne er enige om, at kalenderen blev så flot, at de simpelthen er nødt til at få den trykt - bare et andet sted. Det burde ikke være noget problem at finde en løsning på, skriver comon.dk.

Som bekendt endte Apple med at give sig og lukke Side 9-pigerne ind i App-Store, men om pige-holdet får lov til at fremkalde deres kalender hos Apple er straks mere tvivlsomt.

Ville du kunne finde på at købe kalenderen, hvis overskuddet gik til velgørenhed? Skriv din mening under artiklen!

0 kommentarer
Vis kommentarer