Tre anholdt for sexstunt i domkirke

Nøgne aktivister fra 'Fuck for forrest' gik til den ved alteret

Og her er så sexsynderne. (Foto: Fuck for Forest)
Og her er så sexsynderne. (Foto: Fuck for Forest)

Kirkegængere i Oslo Domkirke fik sig torsdag en overraskelse, da tre nøgne personer fra foreningen 'Fuck for Forest' pludselig dukkede op.

Midt under Kristi Himmelfart-gudstjenesten indtog aktivisterne alteret og simulerede et samleje.

- Vi har pågrebet tre personer, som simulerede sex på alteret inde i Oslo Domkirke, siger efterforskningsleder Finn Belle fra Oslo Politi, til VG Nett.

Præsten bekræfter optrinnet:

- Vi var på vej op ad kirkegulvet, da de stod oppe på alteret. Der var en del folk i kirken, mens de sad i Adam- og Eva-positur, fortæller Carolune Haugland-Formo.

Fuck for Forest gør selv reklame for stuntet på foreningens hjemmeside - og de er så venlige, at de løbende opdaterer om begivenhedernes gang:

11.17: De blev anholdt

11:24: Venter på at komme i fængsel

12:02: Ornanerer i fængselscelle

Til VG siger aktivisterne, at sexstuntet var til ære for den kontroversielle præst, Einar Gelius, som er fratrådt sit præseembede, efter han i bogen 'Sex i bibelen' hyldede pornografi og gruppesex.

Fuck for Forest er en miljøforening, som tager rundt og onanerer eller knalder, mens de fotograferer og filmer seancen. Derefter sælger de resultatet på nettet og overskuddet går til at redde verdens regnskove.

Bagmændene er svenske Leona Johansson og norske Tommy Hol Ellingsen, som nu har kneppet penge ind i 11 år.

De to skandinaver blev verdensberømte i 2004 da de knaldede på scenen til en norsk festival mens det norske band 'Cumshots' gav den gas. Det huede ikke de bonerte nordmænd, og parret måtte hoste op med 20.000 kroner i bøde.

0 kommentarer
Vis kommentarer