Her er de: Verdens største bryster!

Chelsea Charms har verdens største bryster og de bliver konstant større. På grund af et særlig kirurgisk indgreb vokser brysterne stadig

Ord som 'gigantiske' føles fattige og vandmeloner virker for klejne som sammenligning, når man bliver konfronteret med billedet af, hvad der angiveligt er verdens største bryster. De sidder på Chelsea Charms fra Minneappolis, der fredag var gæst i 'This Morning' på den engelske TV-kanal ITV.

Ifølge Chelsea besluttede hun, da hun indledte en karriere som professionel stripper, at hun gerne ville have større bryster end den D-skål, hun var udstyret med fra naturens hånd. I dag er brysterne efter tre plastikoperationer svulmet til skålstørrelse '164XXX'.

Se ITV-interviewet, hvor TV-værten gør sit bedste for at se Chelsea i øjnene.

De vokser stadig
Du tænker måske, at Chelsea har slået et større brød op, end det er menneskelig muligt at bage. Men Chelseas bryster er ikke i nærheden af at være færdige - de er så at sige stadig i gang med at 'hæve'.

Ved hjælp af en særlig plastikkirurgisk teknik, som nu er ulovlig, bliver Chelseas bryster ved med at vokse. Særlige implantater irriterer vævet i brysterne, som reagerer ved at producere væske. Implantaterne suger væsken til sig og svulmer langsomt mere og mere op.

Det betyder, at Chelseas bryster hver måned lægger cirka 2,5 centimeter til deres omfang.

Bare kald mig freak
Chelsea tjener sit levebrød ved at vise kroppen og de store bryster frem, og hun fortryder på ingen måde sit valg om at lade dem vokse sig så store som de lyster:

- Min krop er min sag. Nogle folk synes, jeg er en freak, men jeg kunne ikke tænke mig det anderledes, siger Chelsea til This Morning. Hun forsikrer studieværterne om, at hun trods vægten af de enorme bryster ikke har problemer med ryggen.

Chelseas besøg i programmet har affødt mere end 4000 brugerkommentarer på programmets website.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere