Skæv mand i dametøj dræber ged

19-årig amerikaner havde været skæv af badesalt i tre dage, da han iført bh og trusser dræbte naboens ged. Den undersøges nu for seksuelle overgreb

Når 19-årige Mark Thompson ikke slår geder ihjel render han skrigende rundt i skoven og generer sine naboer. (Politifoto)
Når 19-årige Mark Thompson ikke slår geder ihjel render han skrigende rundt i skoven og generer sine naboer. (Politifoto)

19-årige Mark Thompson er ikke populær hos naboerne i Alum Creek, West Virginia.

Tossen blev mandag anholdt, efter han stjal naboens fireårige datters dværgged og slog den ihjel.

Da politiet ankom til hans hus, var der blod overalt, og geden lå død i Thompsons soveværelse ved siden af et pornoblad.

Stod med bukserne nede
- Vi ved, at geden havde mindst et stiksår, og der bliver kigget efter tegn på seksuelle overgreb, siger politimanden Sean Snuffer til Charleston Gazette.

Mark Thompson blev fundet flere timer senere i en nærliggende skov.

Han var stukket af, da naboens nevø og nogle venner dukkede op for at få geden tilbage.

- Han sagde til dem: 'Kom ikke ind, jeg er nøgen'. Men de åbnede døren, og der stod han med bukserne nede. Han havde dametøj på og geden var død og der var blod overalt. Det var noget af et syn, siger naboen, Lisa Powers, til Charleston Gazette.

Løber skrigende rundt i skoven
Hun er generelt rigtig ærgerlig over at have den 19-årige gededræber som nabo, og ønsker, at han ville flytte. For et år siden tog hun ham med i kirke, for at skabe bånd mellem dem. Det gik ikke så godt.

- Han stjal altervinen og stak af, siger Lisa Powers til avisen.

Siden forbød hun ham at komme i hendes hus.

- Det gjorde han alligevel. Han er en plage. Han løber også rundt i skoven og skriger og bander og slår på ting. Jeg er nervøs for, at han skader mine børnebørn, siger hun til Charleston Gazette.

Mark Thompson er nu i de lokale myndigheders varetægt. Undersøgelser af geden vil afgøre, om han skal retsforfølges. Han har forklaret til politiet, at han havde været skæv på badesalt i tre dage, da han slog geden ihjel.

0 kommentarer
Vis kommentarer