Yummi...is lavet på brystmælk

Se her, hvor du får fat i den nye istype

Foreløbig 15 kvinder med overskydende mælkeproduktion har leveret råvarer til isbaren. Der  ydes såvidt det vides ikke landbrugsstøtte i forbindelse med mælkeleverancen. (Foto: Colourbox)
Foreløbig 15 kvinder med overskydende mælkeproduktion har leveret råvarer til isbaren. Der ydes såvidt det vides ikke landbrugsstøtte i forbindelse med mælkeleverancen. (Foto: Colourbox)

Har du altid haft en ubændig trang til is lavet på brystmælk, kan du nu få din lyst styret.

Isbaren 'Icecreamists' i Londons Covent Garden vil i løbet af kort tid lancere en is på brystmælk, rapporterer en række britiske medier.

Isen får navnet 'Baby Gaga' og ud over brystmælk indgår blandt andet citronskal og vanilie i opskriften.

Ejeren af isbaren Matt O’Connor er sikker på, at kundekredsen bliver glad for det nye tiltag, som er en af flere nye istyper i sortimentet.

- Selvfølgelig er der nogen, der synes, det er klamt, men i sig selv er isen på brystmælk naturlig, organisk og fritgående, siger O'Connor til Reuters.

For at få fat på brystmælken har han annonceret i et onlineforum for nybagte mødre,.

35-årige Victoria Hiley fra London var en af 15 kvinder der svarede på annoncen. Hun har leveret mælk nok til 50 portioner brystmælk-is og har selv testet den nye is, der vil blive serveret i et cocktailglas af den type, der bruges til en dry martini.

- Den er rigtig god og smelter på tungen, siger Hiley.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen