Han har verdens største mandebryster

Stakkels Guo Feng har enorme bryster. Hvis ikke lægerne snart hjælper ham, skærer han dem selv af, siger han

Guo Feng hader sine bryster. (Foto: All Over Press)
Guo Feng hader sine bryster. (Foto: All Over Press)

En 53-årig landmand fra Kina har ifølge kinesiske læger verdens største mandebryster.

Guo Feng, som han hedder, er ikke spor glad for de store kasser, som udover at være i vejen, når han skal malke køer og varetage alt det andet arbejde på gården, har gjort ham til en joke i landsbyen, skriver All Over Press.

- Folk i landsbyen stopper op, peger og griner af ham. Han går nu med en stor frakke for at skjule sin figur selv i det varmeste vejr, siger Zhang Lilan, der er læge på brystklinikken Jinan i Beijing.

Selv om Guo Feng har gjort alt for at få brysterne fjernet, er det endnu ikke lykkedes for ham, og derfor er han begyndt at se speciallægerne på klinikken.

- Jeg har brugt alle mine penge på undersøgelser og prøver, og jeg er stadig ikke tættere på en løsning - faktisk er mine bryster større end nogensinde før, siger Guo Feng.

Skærer dem af selv
- Nogle gange tror jeg, at lægerne ikke har lyst til at hjælpe mig, fordi de synes, at jeg er en medicinsk kuriøsitet, siger han.

Han tilføjer, at hvis der ikke snart er nogen, der vil hjælpe ham, tager han sagen i egen hånd, og skærer dem af selv.

Brysterne begyndte at vokse for 10 år siden, men Guo Feng tog sig ikke af det i starten, fordi han blev tykkere over hele kroppen.

- Men i de seneste år er det blevet uudholdeligt, og jeg er røget fra det ene hospital fra det andet, uden at nogen har kunnet gøre noget for mig.

Heller ikke på den seneste klinik vil man hjælpe ham. Lægerne nægter at operere brysterne væk, før man ved, hvad den abnorme vækst skyldes.

1 af 2 Guo Feng til undersøglse. Men lægerne kan ikke gøre noget for at hjælpe ham - endnu i hvert fald. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Guo Feng hader sine bryster. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer