Julemanden svarer alle i år

Alle børn, der skriver til julemanden, vil få svar, lover Post Danmark. Derimod er det ikke sikkert, at de får deres ønsker opfyldt

Selvom julemanden har travlt i december, har han lovet Post Danmark, at han vil besvare post fra alle danske børn. (Modelfoto)
Selvom julemanden har travlt i december, har han lovet Post Danmark, at han vil besvare post fra alle danske børn. (Modelfoto)

De danske børn kan nu trygt skrive til julemanden uden at blive skuffede over et manglende svar.

Post Danmark lover nemlig at alle får svar, hvis de sender brev til Julemandens Postkontor på Rensdyrvej 1, Postboks 2412, 1566 København V.

Tidligere sendte Post Danmark breve til julemanden direkte videre til en postcentral i Grønland. Men for at være helt sikre på, at de håbefulde små brevskrivere ikke venter forgæves på en hilsen fra den glade julemand, håndterer julepostcentralen selv breve til julemandens danske adresse fra i år.

- Vi ved, at mange børn gerne vil skrive til julemanden, der som bekendt er en travl mand, siger Ole Bach Nielsen, der er chef for Marked og Innovation i Postdanmark Privatkunder.

- Derfor har han mange hemmelige hjælpere i juletiden. En del af dem er samlet på den danske julepostcentral, hvor de sørger for, at alle brevene kommer frem til julemanden og sikrer, at børnene får svar fra ham, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere