Støvsuger æder slange

Pludselig bippede robotstøvsugeren ...

Den stakkels slange døde under mødet med støvsugeren. (Foto: RobotEksperten.dk)
Den stakkels slange døde under mødet med støvsugeren. (Foto: RobotEksperten.dk)

Flere og flere familier har overladt rengøringen til en robotstøvsuger, men at robotstøvsugere kan være så effektive, at de ligefrem gør kål på dyr, er noget nyt.

En familie i det sydlige Californien har haft en meget speciel oplevelse med deres Roomba-robotstøvsuger, som den danske forhandler af støvsugeren hermed formidler videre til ekstrabladet.dks' læsere:.

En dag hørte familien Wesley, at støvsugeren som var i gang et sted i huset, pludselig begyndte at bippe.

Støvsugeren blev dens skæbne
Hvad familien troede var en almindelig fejlmelding, viste sig at være en slange som var blevet fanget i maskinens børster, beretter Jesper Skov fra RobotEksperten.dk til ekstrabladet.dk

Han har fået historien fra en amerikansk forhandler siger han.

Slangen var en såkaldt, Glossy Snake, som havde forvildet sig ind i huset og var kommet i kamp med robotstøvsugeren. Det blev dens skæbne.

Det var familiefaderen, Roy Wesley, som opdagede slangen. Han blev ret chokeret og en ting var, at slangen sad fast i støvsugeren. En anden at få den ud igen. Det endte med at hele børsten måtte afmonteres.

- Det er meget kendt, at især hunde og katte morer sig over maskinen, men vi kender ikke til tilfælde, hvor dyr er kommet til skade, siger Jesper Skov fra RobotEksperten.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere