Fræk lærer: Fyrer den af på Twitter

En ualmindelig frisk amerikansk skolelærer viser frække billeder af sig selv på

En frisk pige. Det kan man vist roligt kalde Carly McKinney. Hun drikker fester og lægger billeder af sig selv på nettet, hvor hun er halvnøgen. Det er altsammen meget godt, men når hun samtidigt er skolelærer og tilmed i USA, så er det klart at det ikke får lov til at gå stille af.

Hylder drukkenskab og stofindtag
På sin twitter har hun blandet andet skrevet: Stay sexy. Stay high. Stay drunk. Stay free. Stay trippy (kan oversættes med: forbliv sexet, høj, fuld, fri, på stoffer) - samt 'Hot.Wet. Stoned' (Varm. Våd. Stenet)

Den 23-årige matematiklærer, der underviser på Overland High School der ligger i Aurora, Colorado har ikke overraskende fået ørerne i maskinen efter sine festlige tweets. Hendes overordnede grubler nu over, hvorvidt hun skal have lov til at vende tilbage til undervisningen efter de 'provokerende' billeder af sig selv samt tweets, der hylder stoffer og alkohol. Profilen er blevet lukket, men nu er Carly McKinney er blevet lidt af et kultfænomen.

Har aldrig været fuld på skolen
9News har talt med Carly selv, som forklarer sig med, at Twitter-kontoen blev lavet sammen med en veninde og at den var ment som 'en parodi'. Hun forsikrer desuden, at hun ikke var klar over alle de tweets som veninden angiveligt skrev i hendes navn. Og så har hun aldrig været fuld på skolens område. Siger hun.

Intet af det den 23-årige lærer har lagt på nettet er ulovligt, alligevel skal hun til et møde med sine overordnede. Studerende på Overland High School er begejstrede for den festglade lærer.

- Hun er en lærer, der kun er fem-seks år ændre end de ældste studerende, så vi kan godt forstå hende på det personlige plan, forklarer Shaun fra Overland High School til 9News

De studerende udtrykker deres støtte på Twitter via hashtagget #freecrunkbear

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 
21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere