Chokeret fødselar fandt mennesketand i pølse

Fødselar fik sig en ækel overraskelse, da han åbnede en pakke luksuspølser

(Foto: SWNS/MASONS/HEMEDIA)
(Foto: SWNS/MASONS/HEMEDIA)

27-årige Tony Hinds glædede sig til at hugge tænderne i et par lækre premium-pølser, som skulle spises i anledning af hans fødselsdag.

Men til hans store forfærdelse var en anden kommet ham i forkøbet.

Hans forlovede, 21-årige Lauren Gooch, åbnede pakken med luksuspølser, og her fandt hun en mennesketand siddende i en pølse - med fyld intakt.

- Vi fik kvalme ved synet af det ækle bonusindhold, siger de til avisen Daily Mail.

- Min forlovede troede, at det var hård hud eller brusk. Først da hun tog den op af pakken indså hun, hvad det var, siger Tony Hinds.

Tony og Lauren meldte fundet til producenten Tesco, og blev dybt skuffede, da de fik pølsegavekort for 250 kroner i kompensation.

Pølser i metaldetektor
- Hun var virkelig gal over det, og hun har ikke rørt en pølse i en måned efter hun fandt den. Da hun fandt tanden fik hun kvalme. Det var de fineste Tesco pølser, så det er ikke noget, som man forventer at finde i en pakke til den pris, siger han.

Han har valgt at fortælle offentligheden om sin oplevelse, efter det blev afsløret, at der var fundet hestekød i Tesco-burgere. Han klagede til producenten, men de benægtede, at tanden kunne være endt i pølsen under produktionen. De valgte dog alligevel at sende et gavekort på 250 kroner til parret efter en månedlang analyse af tanden.

- Jeg er ikke en grådig person, men jeg mener ikke, at et gavekort på 250 kroner er acceptabelt, siger Tony Hinds, der til dagligt arbejder på en kemikaliefabrik i Kent i det sydøstlige England.

Tescos analyse bekræftede, at der var tale om en mennesketand. De benægtede dog, at tanden var end i pakken under produktionen, fordi pølserne kommer gennem metaldetektorer inden de ryger ud i butikkerne.

Læs også:

Se også: Ny kødskandale: Hakket oksekød fyldt med hestekød

1 af 3 (Foto: SWNS/MASONS/HEMEDIA)
2 af 3 (PR Foto)
3 af 3 (Foto: SWNS/MASONS/HEMEDIA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere