Læger kæmper for at redde seksbenet barn

Et spædbarn i Pakistan er født med seks ben. Nu prøver læger at redde livet for barnet med den sjældne sygdom.

Det seksbenede barn er i virkeligheden to børn, hvoraf det ene er født for tidligt. (Foto: AP)
Det seksbenede barn er i virkeligheden to børn, hvoraf det ene er født for tidligt. (Foto: AP)

Læger i Pakistan kæmper for at redde et barn, der er blevet født med seks ben som følge af en sjælden genetisk sygdom, oplyser hospitalsansatte mandag.

Spædbarnet blev for en uge siden født af en røntgenteknikers kone, fortæller direktør Jamal Raza, Det Nationale Institut for Børnesundhed i Karachi.

- Rent faktisk er der ikke tale om et barn, men to, hvoraf det ene er for tidligt født, siger han.

Læs også:

Se også: Baby født med seks ben

En af instituttets læger, der ikke ønskede sit navn offentliggjort, siger, at de ekstra lemmer er resultatet af en genetisk sygdom, som kun rammer en af en million børn eller færre.

- Lægerne er ved at undersøge barnet for at planlægge den nødvendige behandling for at redde barnets liv og sikre, at han kan komme til at leve et normalt liv, hedder det i en udtalelse fra det lokale sundhedsministerium.

Barnets far, Imran Shaikh, der bor i Sukkur, omkring 450 kilometer nord for Karachi, siger, at han er overordentlig glad for, at hans barn er kommet under behandling.

- Vi er en fattig familie. Jeg er meget taknemmelig for, at regeringen hjælper om med at behandle mit barn, siger han til flere medier.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere