Merkel fik fem fadøl hældt i nakken

Det må have været en 21-årig tjeners absolut dårligste dag på job, da han ved en fejl fik badet Europas mest magtfulde kvinde i øl.

Europas magtfuldeste kvinde fik en uønsket hårkur af øl. (FOTO:AP/ Michael Sohn)
Europas magtfuldeste kvinde fik en uønsket hårkur af øl. (FOTO:AP/ Michael Sohn)

En ung tysk tjener ved navn Martin kom overordentligt galt afsted, da han yderst uheldigt fik hældt hele fem fadøl direkte ned i nakken på den tyske regeringschef, kansler Angela Merkel.

Den pinagtige episode fandt sted, da den uheldige Martin skulle servere en fadøl til kansleren og lænede sig ind over hende for at stille øllen på bordet.

Pladsen var trang, og tjeneren Martin havde sin bakke proppet med øl. I stedet for at balancere fadet på én hånd, hvilket er gængs tjenerskik, holdt Martin på bakken ved spænde den fast mellem bryst og hånd, så det vippede i takt med, at han lænede sig ind over Angela Merkel.

Ophøjet ro
I samme sekund de omtrent 2,5 liter øl skyllede ud over kansleren, var der et overordentligt forskrækket udtryk i kanslerens øjne, men eftersigende skulle hun hurtigt have genvundet fatningen og smilet til den unge tjener, som i øvrigt kom til at råbe 'Scheisse!', imens øllet vaskede kanslerens hår.

- Det var meningen, at min kollega skulle have serveret øllet, men hun var for nervøs og bad mig om at gøre det. Jeg blev skubbet bagfra, og kunne ikke nå at gribe øllene, fortæller Martin til tyske Bild.

SE KLIPPET PÅ NDR'S HJEMMESIDE

0 kommentarer
Vis kommentarer