Hun har ikke spist andet end pizza - i 31 år!

Britiske Claire Simmons har ikke indtaget andet end pizza med ost og tomat, siden hun var to år gammel - det er hele 31 år

Ikke så meget som en salat eller en pommes frites ved siden af pizzaerne er det blevet til for 33-årige Claire Simmons. (Foto: Linda Johansen)
Ikke så meget som en salat eller en pommes frites ved siden af pizzaerne er det blevet til for 33-årige Claire Simmons. (Foto: Linda Johansen)

Godt nok er der som oftest mange forskellige pizzaer at vælge imellem, når man får et menukort i hånden fra et pizzeria i hånden, men alligevel.

Den britiske kvinde, Claire Simmons, har overhovedet ikke spist noget andet pizza i løbet af de sidste 31 år af sit liv. Faktisk får hun gedigne rysteture og gag-reflekser bare ved synet af anden mad på hendes tallerken.

Det skriver den britiske avis, The Sun.

Som følge af sin endog meget snævre kostsammensætning risikerer den 33-årige kvinde fra Notting Hill i det vestlige London dog ifølge sin læge at dø tidligt på grund af de mange pizzaer, som kun må toppes med ost og tomat, hvis det skal ned.

- Jeg holder mig selv i form ved at dyrke motion og drikke rigeligt med vand. Men min læge siger, jeg ophober en masse problemer i kroppen på grund af mangel på vitaminer og mineraler, fortæller Claire Simmons til The Sun.

Normalt lyder de mest basale kostråd, at man skal spise varieret og få rigeligt med grøntsager, men det er altså ikke på menuen hos den britiske kvinde, der ifølge eget udsagn er syg.

- Jeg er faktisk virkelig bange for frugt og grønt. Jeg bliver så sur, når folk tror, jeg bare er kræsen. Det, jeg har, er, en ægte medicinsk lidelse, lyder det insisterende fra Claire Simmons.

Claire Simmons skulle angiveligt lide af sygdommen – Selective Eating Disorder – en sygdom, der øger risikoen for blodpropper og hjertestop gevaldigt.

1 kommentar
Vis kommentarer