TV: Han har beviserne - UFO'er findes

Engelske Gary Heseltine har i tidens løb indsamlet observationer fra over 800 britiske politibetjente om mere end 400 UFO-sager. Nu besøger han Danmark, og det har givet ekstrabladet.tv mulighed for at komme tæt på UFO-eksperten.

Britiske Gary Heseltine er i dag politibetjent, men kolleger og tidligere betjentes oplevelser med UFO'er har gjort så stort indtryk på ham, at han ved siden sit politiarbejde har samlet disse beretninger i en uofficiel britisk database.

LÆS OGSÅ: Jeg så en UFO - og så gik strømmen

'PRUFOS' ((Police Reporting UFO Sightings) er navnet på databasen, der indeholder hele 425 UFO-sager med cirka 800 politifolks UFO-observationer i perioden 1901 og frem til i dag.

Gary Heseltine er i øjeblikket i Danmark for at kaste mere lys på UFO'erne og ikke mindst myndighedernes måde at håndtere uforklarlige hændelser.

ekstrabladet.tv havde ham i studiet i studiet til en snak om den mulige eksistens af UFO'er.

I interviewet, som du kan se øverst i artiklen, forklarer han, hvordan politibetjentenes observationer og rapporter om mærkelige flyvende objekter er med til at danne bevismateriale for, at UFO'er faktisk findes. Derudover kommer han med sin dom over tre videoklip i forhold til, hvorvidt de flyvende objekter i disse er virkelige UFO'er eller noget, nogen bare har troet er UFO'er.

En af de mest opsigtsvækkende UFO-observationer fandt sted natten mellem d. 30. og 31. marts i 1993, hvor 24 betjente individuelt og uafhængight af hinanden fra forskellige regioner i England rapporterede om den samme mærkelige oplevelse med en triangulær skikkelse komme flyvende hen over himlen.

SE OGSÅ: 'Undskyld, det var ikke en UFO, men månen'

Gary Heseltine gav allerede tidligere på ugen foredrag i Odense, men lørdag den 5. november kl. 18.45 kan han (gen-)opleves i Kulturhuset i Indre By (Nansensgade), Charlotte Ammundsens Plads 3.

Tilmelding til foredragene foregår på Exopolitik.dk, som er arrangørerne bag Gary Heseltines officielle besøg i Danmark.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen