Julemanden gået konkurs

Glem alt om nisser, Rudolph og gaver fra julemanden. Han er nemlig gået konkurs

Vi skal alle se langt efter julemanden og hans rensdyr den 24. december. (Foto: Astrid Dalum/Polfoto)
Vi skal alle se langt efter julemanden og hans rensdyr den 24. december. (Foto: Astrid Dalum/Polfoto)

Der er en risiko for, at børn og andre børnlige sjæle skal se langt efter den tykke julemand, alle hans nisser og ikke mindst Rudolph, når der står den 24. december på kalenderen.

Årsag: Julemanden er gået konkurs. Nuuk Tourism, der også står bag Julemandens Postkontor på Grønland, har nemlig et voldsomt underskud på finanserne. Ifølge KNR.gl skylder Nuuk Tourism en halv millioner kroner væk. Og dermed ser det ud til, at Nuuk Tourism - og dermed Julemandens Postkontor, må dreje nøglen om.

Jul uden julemand
Hvis det går så vidt, at Nuuk Tourism må kaste skægget i ringen, betyder det et farvel til Julemandens Postkontor. Det er ellers Julemandens Postkontor, som har været med til at brande Grønland som julemandens hjemland.

Hvert år modtager Julemandens Postkontor utallige breve fra børn fra hele verden med julegaveønsker. Sidste år blev ingen af de mange breve besvaret på grund af den dårlige økonomi - og heller ikke i år vil de mange forventningsfulde, julestemte børn få svar fra julemanden.

MEN, intet er så galt, at der ikke er råd for problemerne. Julemandens Postkontor har nemlig lavet en aftale med Post Danmark. I stedet for at sende alle brevene af sted til Grønland, vil Post Danmark opsnappe dem og besvare dem fra Danmark.

Så måske bliver julen reddet alligevel - af Post Danmark.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen