11-årig føder på sin bryllupsdag

Bulgarsk pige måtte afbryde sin bryllupsceremoni for at tage på hospitalet og føde. Hendes 19-årige ægtemand risikerer nu fængsel for sex med en mindreårig

Barnets far risikerer seks års fængsel for sex med en mindreårig. (Foto: Screendump fra News of the World)
Barnets far risikerer seks års fængsel for sex med en mindreårig. (Foto: Screendump fra News of the World)

11-årige Kordeza Zhelyazkova fra byen Sliven i Bulgarien er færdig med lektier og legetøj.

Hun har fået mand og barn, og noget tyder på, at hun skal bruge de første år af ægteskabet på at være alenemor for sin lille pige Violeta.

Hendes 19-årige mand, Jeliazko Dimitrov, er nemlig sigtet for sex med en mindreårig, og risikerer seks år i spjældet, skriver avisen News of the World.

- Jeg plejede at lege med mit legetøj, men nu er hun mit legetøj. Violeta er et barn, og jeg må blive voksen. Jeg vil ikke tilbage til skolen - jeg er en mor nu, siger den 11-årige til avisen.

Vokset op i slum
Det unge par, som begge er sigøjnere, mødte hinanden på en legeplads, hvor Kordeza blev mobbet af nogle lokale bøller.

19-årige Jeliazko kom hende til hjælp, og en uge senere var deres kærlighedsbarn undfanget.

De er begge vokset op i et trøstesløst slumkvarter, hvor Kordeza bor med sin bedstemor, fordi hendes forældre arbejder i Spanien.

- Jeg anede ikke, at jeg var gravid, før min bedstemor påpegede, at jeg havde taget på. Jeg troede bare, at jeg havde spist for mange burgere, siger pigen til News of the World.

Familierne sørgede for at arrangere et bryllup inden fødslen, men havde forregnet sig. Derfor gik Kordezas vand under bryllupsceremonien, og hun fødte få timer senere. Ceremonien blev gennemført næste dag.

Skal lære at læse og skrive
19-årige Jeliazko er nu sigtet for sex med en mindreårig, hvilket forståeligt nok går ham på.

Jeg er bange. Jeg vil passe på mine kone og mit barn. I stedet skal jeg måske i fængsel, siger han til News of the World.

Men han har stadig drømme for familiens fremtid.

- Jeg vil arbejde hårdt og sørge for, at vi alle får et godt liv. Jeg vil have, at Violeta får en uddannelse, og lærer at læse og skrive. Hun er født ind i berømmelse, og måske vil hun fastholde berømmelsen ved at blive en læge, som opfinder genial medicin eller redder liv, siger 19-årige Jeliazko Dimitrov.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere