Flyv - og få nye bryster

Hvis du har meget luft under vingerne, kan du også blive pumpet op et andet sted: flyselskab indfører plasticoperationer i bonusordningen

ekstrabladet.dk vil ikke tage  stilling til, om denne kvinde har brug for det - men hvis man flyver med Finnair kan man altså bruge sine bonuspoint på en brystoperation...(Foto: Colourbox)
ekstrabladet.dk vil ikke tage stilling til, om denne kvinde har brug for det - men hvis man flyver med Finnair kan man altså bruge sine bonuspoint på en brystoperation...(Foto: Colourbox)

Når man rejser meget, får man som oftest bonuspoint hos flyselskabet. Point, der enten kan bruges på endnu flere flyrejser, en business-billet, små gaver - eller nye bryster.

Det finske flyselskab har nemlig nu inkluderet plastickirurgiske indgreb på listen over bonuskøb, skriver dinapengar.se

For 4.640.000 bonuspoint kan du for eksempel få en ansigtsløftning, der ellers ville koste rundt regnet 100.000 kroner.

En ansigtsløftning til rundt regnet 100.000 kroner kan i stedet erhverves ved hjælp af bonuspoint. Og et brystforstørrende indgreb koster 3.180.000 bonuspoint.

En inderigsflyvning på Finnair giver dog kun 500 point, så det kan tage sin tid at få råd til den nye barm. Ifølge Dinapengar.se kræver det 402 flyveture mellem Helsinki og Hong Kong. Tur/ retur, vel at mærke.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere