Fik hjerne gennemboret af nøgle

En amerikansk dreng på 20 måneder slipper mirakuløst uden hjerneskade efter læger har bortopereret et sæt nøgler, der gik ind gennem øjet og satte sig fast i hjernen

På røntgenfotoet kan man se, hvordan nøglerne har boret sig ind til hjernen. (Foto: All Over Press)
På røntgenfotoet kan man se, hvordan nøglerne har boret sig ind til hjernen. (Foto: All Over Press)

Uskyldig leg med to søskende udvikler sig til en bizar ulykke.

20 måneder gamle Nicholas Holderman fra USA falder ovenpå et sæt nøgler, som borer sig igennem hans øjenlåg og sætter sig fast i hjernen.

Da forældrene hører ham falde, er de straks klar over, at den er helt gal.

- Vi kunne høre på hans gråd, at det var anderledes denne gang. Det var det mest forfærdelige syn, man overhovedet kan forestille sig, siger Chris Holderman til 'America's The Today Show', hvor familien i går stillede op med deres raske lille dreng, skriver The Daily Mail.

Forfærdeligt syn
- Jeg glemmer aldrig det øjeblik, hvor vi så ham. Intet kan forberede sig på sådan et syn, siger moren Staci Holderman, og det kan den lokale brandmand, som var den første på stedet godt forstå:

- Det er det mest forfærdelige, jeg nogensinde har set og ikke noget, jeg håber, jeg kommer til at se igen, siger Chris Coffman.

Overlever uden mén
Uheldet skete den 2. september. Efter adskillige dage på operationsbordet i Kentucky, USA, får kirurgerne opereret nøglerne ud, uden at drengen - som frygtet - bliver hjerneskadet. Ulykken påvirker heller ikke drengens syn.

- Folk spørger, hvilket øje det skete på. Der er ingen mén efter ulykken, siger moren til det amerikanske talkshow, mens faren godt ved, hvem der har hjulpet dem:

- Dette mirakel er Guds værk, siger Chris Holderman.

1 af 2 I dag kan man ikke se hvilken frygtelig ulykke Nicholas Holderman var udsat for. (Foto: All Over Press)
2 af 2 På røntgenfotoet kan man se, hvordan nøglerne har boret sig ind til hjernen. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer